Trabzonspor rahat kazandı

Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde sahasında Amasya Taşova YİBO'yu 24-20 yenen Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, rakipleri karşısında rahat bir galibiyet aldıklarını söyledi.Kaynak, Amasya temsilcisi karşısında iyi savunma yaptıklarını, kalecilerinin de

Trabzonspor rahat kazandı

Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde sahasında Amasya Taşova YİBO'yu 24-20 yenen Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, rakipleri karşısında rahat bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Kaynak, Amasya temsilcisi karşısında iyi savunma yaptıklarını, kalecilerinin de oyuna destek verdiğini belirtti.

Az hata yaptıklarını ifade eden Kaynak, "Karşılaşma tamamıyla bir taktik mücadelesi şeklinde geçti. Oldukça etkili oynadık. Çok iyi savunma yaparak rakibimizin silahlarını etkisiz hale getirdik. Bizim için çok rahat bir galibiyet oldu. Bu kadar rahat kazanacağımızı düşünmüyorduk.  Oyundaki iyi savunmamız ve çabuk çıkışlarımız bizi galibiyete taşıdı" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor