Trabzonspor parayı hükümetten mi alıyor?

Trabzonspor’un bu yıl onlarca futbolcu transfer etmesi “bu paranın kaynağı ne?” tartışmalarını beraberinde getirdi. Trabzonspor’da başkanlık koltuğuna oturan İbrahim Hacıosmanoğlu bu sezon yaptığı onlarca transferle bir rekora imza attı. Cardozo, Ergin Ze

Trabzonspor parayı hükümetten mi alıyor?
Trabzonspor’un bu yıl onlarca futbolcu transfer etmesi “bu paranın kaynağı ne?” tartışmalarını beraberinde getirdi.
 
Trabzonspor’da başkanlık koltuğuna oturan İbrahim Hacıosmanoğlu bu sezon yaptığı onlarca transferle bir rekora imza attı. Cardozo, Ergin Zengin, Waris, Yatabare, Mehet Ekici derken hem sezon başı hem de devre arası transferleriyle takımı baştan aşağı yeniledi. Trabzonspor tarihinin en büyük transfer bütçesine ulaşıldı.
 
Özellikle Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun hükümete ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a yakınlığı "Para hükümetten mi geliyor?" sorularının daha güçlü bir şekilde tartışılmasına neden oldu.
 
MADDİ DEĞİL MANEVİ
 
Uzun süredir konuşulan bu iddialara kulübün başkan yardımcısı Ali Uzunay yanıt verdi. 
 
Uzunay, Radyospor’da sorulan bu soruya “Trabzonspor gömü bulmadı. Öz kaynaklarını kullanıyor. Hükümetten bize transfer için para geldiği iddiaları doğru değil. Başkanımız hükümetten maddi değil manevi destek görüyor” diye yanıt verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler