Trabzonspor para arıyor!

Göreve gelir gelmez acil ödemelerle karşı karşıya kalan ve bunun üstesinden gelmeyi başaran yeni yönetim kurulu, önümüzdeki günlerde futbolcu alacakları olan yüklü bir ödemeyle karşı karşıya kalacak. Teknik kadroyu oluşturmanın telaşı içinde ekonomik sıkı

Trabzonspor para arıyor!

Göreve gelir gelmez acil ödemelerle karşı karşıya kalan ve bunun üstesinden gelmeyi başaran yeni yönetim kurulu, önümüzdeki günlerde futbolcu alacakları olan yüklü bir ödemeyle karşı karşıya kalacak. Teknik kadroyu oluşturmanın telaşı içinde ekonomik sıkıntılarla da boğuşan Karadeniz ekibi transferden çok önceliğini futbolcu ödemelerine verdi. Gelecek sezon yola devam edeceği isimlerle ekonomik bir problem yaşamak istemeyen Trabzonspor, bu sorunun üstesinde gelecek kaynağı elde etmesinin ardından belirlediği isimlerle daha rahat görüşebilecek.
Bir çok kaynağın temlik altında olması ve bankaların kredi vermekte zorlandığı dönemde sıcak paranın büyük bir bölümünün yöneticiler tarafından karşılandığı ve önümüzdeki günlerde ödenecek yüklü miktardaki paranın ise yine yöneticiler tarafından karşılanacağı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor