Trabzonspor Özer için harekete geçti!

Trabzonspor'da Kasımpaşa'dan 1.5 yıllığına kiralanan Özer Hurmacı için harekete geçiyor. Bordo mavili yönetim performansıyla beğeni kazanan Özer'i bonservisiyle almak istiyor. Özer’in kısa sürede başarılı bir performans sergilemesi ve takımı sahiplenmesi,

Trabzonspor Özer için harekete geçti!
Trabzonspor'da Kasımpaşa'dan 1.5 yıllığına kiralanan Özer Hurmacı için harekete geçiyor. Bordo mavili yönetim performansıyla beğeni kazanan Özer'i bonservisiyle almak istiyor.
 
Özer’in kısa sürede başarılı bir performans sergilemesi ve takımı sahiplenmesi, yönetimi harekete geçirdi. Önümüzdeki sezonun sonuna kadar kiralık anlaşması olmasına rağmen Fırtına, başarılı oyuncunun bonservisini almak için girişimlere başlama kararı aldı. Trabzonspor, Kasımpaşa ile masaya oturacak ve Özer için pazarlıklara başlayacak. Trabzonspor'un bu transferi takas yoluyla da bitirebileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor