Trabzonspor Özer için devrede!

Trabzonspo Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, İstanbul’da Özer Hurmacı ile yapacağı görüşmenin ardından bonservisini almak için Kasımpaşa yöneticileriyle görüşme yapacak. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, önce Kasımpaşa’dan 1.5 yıllığına 1 milyon 500 bin Euro sat

Trabzonspor Özer için devrede!
Trabzonspo Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, İstanbul’da Özer Hurmacı ile yapacağı görüşmenin ardından bonservisini almak için Kasımpaşa yöneticileriyle görüşme yapacak.
 
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, önce Kasımpaşa’dan 1.5 yıllığına 1 milyon 500 bin Euro satın alma opsiyonuyla kiralanan Özer Hurmacı'yla bir araya gelecek. Hacıosmanoğlu, daha sonra Kasımpaşa Kulübü yöneticileri ile temasa geçerek 1 milyon 500 bin Euro’luk bonservis bedelinin ödeme planını kesinleştirecek. Eskişehirspor maçının ardından Özer’i performansından dolayı kutlayan Başkan Hacıosmanoğlu, "Performansınla bize büyük katkı sağladın. Senin transferini gerçekleştirdiğimiz için son derece mutluyuz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor