Trabzonspor oyuncusuna milli davet

Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Jose Bosingwa Portekiz Milli Takımı'na çağrıldı.Teknik Direktör Fernando Santos, Bosingwa'yı Euro 2016 Avrupa Kupası elemelerinde 29 Mart Pazar günü oynanacak olan Sırbistan maçı kadrosuna çağırdı.Bosingwa ile birlikte Por

Trabzonspor oyuncusuna milli  davet

Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Jose Bosingwa Portekiz Milli Takımı'na çağrıldı.

Teknik Direktör Fernando Santos, Bosingwa'yı Euro 2016 Avrupa Kupası elemelerinde 29 Mart Pazar günü oynanacak olan Sırbistan maçı kadrosuna çağırdı.

Bosingwa ile birlikte Portekiz Milli Takımına çağırılan oyuncular şöyle.

Kaleciler: Anthony Lopes (Lyon), Rui Patricio (Sporting Lizbon), Ventura (Belenenses)

Defans: Antunes (Dinamo Kiev), Bosingwa (Trabzonspor), Bruno Alves (Fenerbahçe), Cedric (Sporting Lizbon), Eliseu (Benfica), Fabio Coentrao ve Pepe (Real Madrid), Jose 'Fonte (Southampton) ve Ricardo Carvalho (Monako ).

Orta Saha: Andre 'Gomes (Valência), Joao Mario ve William Carvalho (Sporting Lizbon), Joao Moutinho (Monako) ve Tiago (Atletico Madrid).

Forvet: Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Danny (Zenit), Eder (Braga), Hugo Almeida (Kuban Krasnodar), Nani (Sporting Lizbon), Ricardo Quaresma (Porto), Vieirinha (Wolfsburg).

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor