Trabzonspor oyuncu arıyor

Haber61.Net – Haber Servisi - Trabzonspor Basket Takımı  altyapı için,  26 Ağustos Salı günü İstanbul’da altyapı seçmeleri gerçekleştirilecek.Bordo Mavili ekip, altyapı için İstanbul'da seçme yapacak. Kulübümün Altyapı Sorumlusu ve Genç Takım antrenörü Mi

Trabzonspor oyuncu arıyor

Haber61.Net – Haber Servisi - Trabzonspor Basket Takımı  altyapı için,  26 Ağustos Salı günü İstanbul’da altyapı seçmeleri gerçekleştirilecek.

Bordo Mavili ekip, altyapı için İstanbul'da seçme yapacak. Kulübümün Altyapı Sorumlusu ve Genç Takım antrenörü Milan Kotarac, 26 Ağustos Salı günü, İstanbul Caferağa Spor Salonu'nda, saat 16.00'da başlayacak seçmede, Baskette altyapısında yer alabilecek genç isimleri görecek.

Altyapı Sorumlusu  ve Genç Takım Antrenörü Milan Kotarac, 1997-2000 doğumlu oyuncuların seçmeye davetli olduğunu belirterek, "Geçen yıl yaptığımız hamleyi, bir adım daha öteye taşımak istiyoruz. 1997-2000 doğumlu basketbolcu arkadaşlarımızı, salı günü 16.00'da İstanbul Caferağa Spor Salonu'na bekliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler