Trabzonspor öyle bir menajerle çalışıyor ki!

Maluda ve Bosingwa’yı Trabzonspor’a getiren menajer Abdullah Cila bakın kim çıktı. Trabzonspor yönetimi icraatlarıyla artık yeter dedirtmeye başladı. Her icraatında yeni bir skandala imza atan ve kulüp değerlerini yerle bir eden yönetim öyle bir menajerle

Trabzonspor öyle bir menajerle çalışıyor ki!

Maluda ve Bosingwa’yı Trabzonspor’a getiren menajer Abdullah Cila bakın kim çıktı. Trabzonspor yönetimi icraatlarıyla artık yeter dedirtmeye başladı. 

Her icraatında yeni bir skandala imza atan ve kulüp değerlerini yerle bir eden yönetim öyle bir menajerle çalışıyor ki akıl alır gibi değil.

Trabzonspor’un çalıştığı menajer Abdullah Cila Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 31 Mart 2011 günü yapılan Futbolcu Temsilcisi (Menajerlik) Sınav sorularının çalınması skandalında suçlanan isimlerden biri. 

Maluda ile Bosingwa’yı Trabzonspor’a getiren menajer Abdullah Cila kamuoyunda şike davası olarak bilinen davada Trabzonspor’un şampiyonluk kupasını şike yaparak çalan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve diğer sanıklarla birlikte yargılandı. Adı iddianamede de yer alırken menajer Cila bu davadan beraat etti.

Trabzonspor yönetiminin Türkiye’de menajer kalmamış gibi ismi bir sürü şaibeye karışmış ve adı şike iddianamesinde geçen menajer Abdullah Cila ile birlikte çalışması garip bulundu.

Bordo Mavili kulüpte yeni sezon hazırlıkları sürerken yönetimin gelecek sezon içinde menajer Abdullah Cila ile çalışıp çalışmayacağı merak konusu oldu.

Trabzonspor taraftarları, Bordo Mavili yönetiminyeni sezon transfer çalışmalarında yine aynı menejerle çalışıp çalışmayacağını merak ediyor.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor