Trabzonspor Osmanlıspor maç özeti

Trabzonspor Osmanlıspor maçında neler oldu?

Trabzonspor Osmanlıspor maç özeti

Trabzonspor Osmanlıspor maçında neler oldu?

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Trabzonspor Osmanlıspor ile karşı karşıya geldi. Hüseyin Avni Aker stadında oynanankarşılaşmayı Özgür Yankaya yönetti. Maçta kazanan taraf 2-1'le Osmanlıspor oldu.

MAÇ ÖZETİ

1. dakikada Trabzonspor, Osmanlıspor müsabakası protesto ile başladı. Futbolcular hakemin başlama düdüğünün ardından 35 saniye topa dokunmadı. 17. dakikada Rusescu'nun ara pasında ceza sahası içine giren Ndiaye'nin vuruşunda top az farkla auta çıktı. 35. dakikada Delarge'nin sağ taraftan ceza sahası içine doğru gönderdiği topla sol çaprazda kaleci Onur ile karşı karşıya kalan Ndiaye'nin vuruşunda kaleci Onur'un ayaklarıyla müdahale ettiği top kornere çıktı. 39. dakikada Delarge'nin pasında sağ çaprazda topla buluşan Rusescu'nun sert vuruşu kaleci Onur'dan döndü. Dönen topu savunma oyuncuları uzaklaştırdı. 41. dakikada Dlarge'nin sağ taraftan kale sahası içine doğru gönderdiği topta Onur ile Mustafa'nın anlaşmazlığında topu önünde bulan Rusescu, meşin yuvarlağı ağalara gönderdi. 0-1

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)

47. dakikada Yusuf Erdoğan'ın sağ taraftan kale sahası içine gönderdiği topu Sefa Yılmaz ağalarla buluştu. 1-1 51. dakikada Delarge, Bosingwa'dan kaptığı topu kale sahası içinde Rusescu ile buluşturdu. Onur ile karşı karşıya kalan Rusescu topu ağalarla buluşturdu. 1-2

maç öncesi bilgiler

Trabzonspor ve Osmanlıspor daha önce 15 kez karşı karşıya geldi. Bu müsabakalarda Trabzonspor'un 8 galibiyeti bulunurken Osmanlıspor'un 4 galibiyeti bulunuyor. 3 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzon'da oynanan 7 karşılaşmada ise Trabzonspor'un 5 Osmanlıspor'un 1 galibiyeti bulunuyor. 1 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

İki takım en son 26.09.2015 tarinde Ankara'da karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmayı 3-1 Osmanlıspor kazandı. Trabzonspor son maçında deplasmanda Galatasaray'a 2-1 mağlup olurken Osmanlıspor evinde Mersin İdmanyurdu'nu 3-1 mağlup etti.

İki takım Süper Lig'de 11 kez karşılaştı (2009-10 sezonu hariç). Trabzonspor beş, Osmanlıspor dört kez kazandı (2B).  Trabzonspor, iç sahada oynadığı son üç maçta Osmanlıspor'u yendi (öncesinde 1B 1M).  Trabzonspor, son beş lig maçında sadece bir galibiyet aldı (1B 3M). Bu maçların tamamında karşılıklı gol atıldı (yedi gol atıp 10 gol yedi).Trabzonspor evinde beş maçtır yenilmiyor (4G 1B) ve son dört maçını da kazandı. Bu dört maçın ikisinde gol yemedi.Osmanlıspor, son dört maçında yenilmedi (3G 1B). Ligin ikinci yarısında en çok gol atan (11) takım da Osmanlıspor. Bununla birlikte ikinci yarıda topladığı 10 puanın üzerine çıkabilen yalnızca iki takım var: Gençlerbirliği (12) ve Konyaspor (11).Trabzonspor ise ikinci yarıda üç puan alabildi: Yalnızca Çaykur Rizespor (1) bundan daha az puan alabildi.Bu sezon ligde deplasmanda en az gol yiyen takım Osmanlıspor (8). Ligde yalnızca Beşiktaş (13) ve Fenerbahçe (8), Osmanlıspor'dan (7, Galatasaray ile birlikte) daha fazla ceza sahası dışından gol buldu. Trabzonspor ise ceza sahası dışından altı gol attı.Trabzonspor'un yediği 31 golün 17'si duran toplardan geldi: %54,8 ile ligdeki en yüksek oran bu. Osmanlıspor ise 33 golünün beşini duran toplardan attı: ,1 ile ligdeki en düşük oran. Osmanlıspor ligin en az topa sahip olan (%44) ve en düşük pas isabetine sahip (%70) takımı. Trabzonspor ise her iki alanda da dördüncü sırada (%52,3; %79,7).Trabzonspor (%48,3) ve Osmanlıspor (%47,5) ligin en yüksek şut isabetine sahip beşinci ve altıncı takımı. Osmanlıspor, ligin en fazla ikili mücadeleye giren takımı (2593); Trabzonspor ise bu alanda son sırada (2132, bir maç eksiğiyle). Musa Çağıran, son yedi lig maçında altı gole katkıda bulundu (iki gol, dört asist).
Raul Rucescu, son üç lig maçında üç gol attı.Erkan Zengin, son beş lig maçında dört gole katkıda bulundu (bir gol, üç asist).

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor