Trabzonspor Ordu'yla...

STAT: Hüseyin Avni AkerSAAT: 18:00HAKEM: Mustafa Kamil AbitoğluYAYIN: Lig TV & Haber61 Canlı Anlatım ServisiSpor Toto Süper Lig'in 17. haftasında haftalardır galibiyet yüzü görmeyen iki takımın mücadelesinde Trabzonspor, kendi sahasında Orduspor'u konuk e

Trabzonspor Ordu'yla...

STAT: Hüseyin Avni Aker
SAAT: 18:00
HAKEM: Mustafa Kamil Abitoğlu
YAYIN: Lig TV & Haber61 Canlı Anlatım Servisi

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında haftalardır galibiyet yüzü görmeyen iki takımın mücadelesinde Trabzonspor, kendi sahasında Orduspor'u konuk edecek.

Spor Toto Süper Lig'in 17. hafta mücadelesinde son 6 haftanın en az puan toplayan iki ekibi Trabzonspor ile Orduspor karşı karşıya gelecek. Orduspor son 6 karşılaşmasında puan toplayamazken, Trabzonspor sadece 2 beraberlik alabilmişti.
 
Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki karşılaşmada Mustafa Kamil Abitoğlu düdük çalarken, Abitoğlu'nun yardımcılıklarını Muhittin Gürses ve Asım Yusuf Öz yapacak. Maçın 4. hakemi ise Özgüç Türkalp...
 
Saat 18:00'da başlayacak karşılaşmayı Lig TV ve Haber61 Canlı Anlatım Servisi üzerinden takip edebilirsiniz. 

 

TRABZONSPOR'DA MECBURİ REVİZYON
 
Ligde 6 haftadır galibiyete hasret kalan Trabzonspor, yarın sahasında ağırlayacağı Orduspor'u mağlup ederek kötü gidişe son vermeyi amaçlıyor. Bordo - mavili takımda tüm planlar galibiyet üzerine yapılırken, futbolcular devre arasına moralli gitmeyi planlıyor.
 
Bordo - mavili takımda teknik direktör Şenol Güneş, Orduspor maçı öncesi kadroda mecburi bir revizyona gidecek. Uzun süredir Slovak golcü Vittek'den faydalanamayan Güneş, İstanbul'da burnundan ameliyat olan Giray Kaçar ile cezalı olan Colman ve Aykut'a bu maçta görev veremeyecek.
 
Galatasaray maçında gördüğü kırmızı kart sebebiyle önce üç maç ceza alan, daha sonra ise cezası iki maça indirilen Didier Zokora ise, Gençlerbirliği ve Fenerbahçe maçlarında cezasını doldurduktan sonra takımdaki yerini alacak.
 
ORDUSPOR'DA 7 EKSİK
 
Bu sezon yükseldiği Spor Toto Süper Lig'de bir ara ikinci sıraya çıkan ama son 9 haftada galibiyet alamayan, 6 haftadır ise sahadan mağlup ayrılan Orduspor, devre arasına moralli girmek istiyor.
 
Ligin 15. haftasında alınan Gençlerbirliği mağlubiyetinden sonra istifa eden Metin Diyadin'in yerine dünyaca ünlü teknik adam Hector Raul Cuper ile anlaşan Karadeniz ekibinde, bu maçta da takımın başında Sebahattin Akbayrak yer alacak.
 
Mor beyazlılarda zorlu deplasmana 7 eksikle gitti. Sakatlıkları bulunan Sedat, Numan, Selçuk, Fatih ve Dalmat'ın yanı sıra, Sergio Zijler ve Banahene de Trabzonspor kafilesinde yer almadı.
 

 

ORDUSPOR'UN AVNİ AKER'DE GOLÜ YOK
 
Trabzonspor ile ligin yeni takımı Orduspor, lig tarihinde 19'uncu kez karşı karşıya gelecekler.
 
25 sezon aradan sonra karşılaşacak iki takım arasında daha önce yapılan 18 maçta bordo-mavililerin galibiyetlerde 11-2 üstünlüğü bulunuyor. Taraflar, 5 maçta ise sahadan beraberlikle ayrıldılar. Trabzonspor'un attığı toplam 27 gole, Orduspor 6 golle yanıt verebildi.
 
Orduspor'a Hüseyin Avni Aker Stadı'nda ise hiç galip gelmeyi başaramazken, gol dahi atma başarısı gösteremedi.
 
İki takım arasında Trabzon'da oynanan karşılaşmaların 8'i Trabzonspor'un üstünlüğü ile sona ererken, 1 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor, sahasında 19 gol atarken, kalesinde gol görmedi.
 
 

 

BURAK YILMAZ 8 MAÇTIR SUSKUN
 
Süper Lig'in bu sezon en çok gol atan oyuncusu olan Burak Yılmaz son 8 resmi maçında gol atamadı.
 
Süper Lig'de son 5 maçında Fenerbahçe, Sivasspor, Beşiktaş, Mersin İdman Yurdu ve Galatasaray karşısında gol bulamayan Burak Yılmaz, Şampiyonlar Liginde oynanan Inter ve Lille maçlarını da boş geçti.
 
Burak Yılmaz en son 06.11.2011 tarihinde Kayserispor'a 2 gol atmıştı. Burak Yılmaz bu dönemde A Milli takım formasıyla Hırvatistan'a karşı da gol bulamamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler