Trabzonspor Onur'u istiyor

Trabzonspor yönetimi, uzun bir sakatlık döneminin ardından eski formunu bulmaya başlayan geçtiğimiz sezonun flaş isimlerinden kaleci Onur Recep Kıvrak'la yeni bir sözleşme imzalamak istiyor. Teknik direktör Şenol Güneş'de Tolga Zengin'in sergilediği başar

Trabzonspor Onur'u istiyor

Trabzonspor yönetimi, uzun bir sakatlık döneminin ardından eski formunu bulmaya başlayan geçtiğimiz sezonun flaş isimlerinden kaleci Onur Recep Kıvrak'la yeni bir sözleşme imzalamak istiyor. Teknik direktör Şenol Güneş'de Tolga Zengin'in sergilediği başarılı performans nedeniyle yedek kulübesinde kalan genç yeteneği kazanmak için elinden geleni yapıyor. Yönetim de, 2013 yılının sonunda sözleşmesi sona erecek olan Onur'la yeniden masaya oturdu. Ancak yapılan ilk görüşmelerde taraftarlar arasında maddi anlamdaki küçük farklılıklar nedeniyle anlaşma sağlanamadı. Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Onur'un sözleşmesini uzatma konusunda bir sorun yaşanacağını düşünmediğini söylerken genç file bekçisi de, "Trabzonspor sakatlığım dönemimde bana hep sahip çıktı. Ben de kulübümde mutluyum. Zaten iki yıl daha buradayım. Sözleşmemi uzatıp daha fazla kalmak istiyorum. Zamanla küçük sorunları aşacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor