Trabzonspor onunla kaybetmedi

 Süper Final şampiyonluk grubu 2.haftasında oynanan Trabzonspor-Beşiktaş maçında düdük çalan Mustafa Kamil Abitoğlu'nun istatistikleri bordo mavili ekibi sevindirdi. Mustafa Kamil Abitoğlu bu sezon Süper Lig'de Trabzonspor'un 5 maçını yönetti. 4.haftada o

Trabzonspor onunla kaybetmedi

 

Süper Final şampiyonluk grubu 2.haftasında oynanan Trabzonspor-Beşiktaş maçında düdük çalan Mustafa Kamil Abitoğlu'nun istatistikleri bordo mavili ekibi sevindirdi.

 

Mustafa Kamil Abitoğlu bu sezon Süper Lig'de Trabzonspor'un 5 maçını yönetti. 4.haftada oynanan Trabzonspor – Karabükspor 3-1, 17. haftada oynanan Trabzonspor–Orduspor 4-1, 22. hafta oynanan Trabzonspor–E.Şehirspor 4-1, 26.haftada oynanan Trabzonspor–G.Antepspor 4-0 ve Süper Final şampiyonluk grubu 2.haftasında oynanan Trabzonspor-Beşiktaş 1-0  maçlarında görev aldı. 

 

Mustafa Kamil Abitoğlu bu sezon Beşiktaş'ın ise 3 maçında görev yaptı. Beşiktaş bu 3 maçı da kazanamadı. Beşiktaş'ın Kayserispor'a deplasmanda 1-0 yenildiği maçta Fernandes'e kırmızı kart gösteren Abitoğlu 1-1 biten Orduspor maçında ve Süper Final şampiyonluk grubu 2.haftasında oynanan Trabzonspor-Beşiktaş maçında düdük çaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor