Trabzonspor onu geri istiyor

Trabzonspor, ligde zirve yarışına ortak olma ve Avrupa Kupalarına katılma adına bu sezon puan tablosunda ilk kez geçen hafta oturduğu dördüncülük koltuğunu geri almak için, Pazartesi günü kritik bir karşılaşma oynayacak.Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasın

Trabzonspor onu geri istiyor

Trabzonspor, ligde zirve yarışına ortak olma ve Avrupa Kupalarına katılma adına bu sezon puan tablosunda ilk kez geçen hafta oturduğu dördüncülük koltuğunu geri almak için, Pazartesi günü kritik bir karşılaşma oynayacak.

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında İstanbul Başakşehir ve Bursaspor'un puan kaybetmesinin ardından deplasmanda Mersin İdmanyurdu'nu 5-1 mağlup ederek bu sezon ilk kez dördüncülük koltuğuna oturan Trabzonspor, maç fazlasıyla kaptırdığı koltuğunu Gaziantepspor karşısında alacağı galibiyetle yeniden geri almak istiyor. Dün Bursaspor'un Balıkesirspor'u 4-2 mağlup etmesiyle birlikte maç fazlasıyla 41 puana ulaşan yeşil-beyazlı ekip puan tablosunda 4. sıraya yerleşirken Galatasaray ile Başakşehir arasında oynanacak olan müsabakada sıralamayı etkileyecek. Bordo-mavililer Gaziantepspor karşısında 3 puan ulaşması halinde ise puanını 43 yapacak ve yeniden ilk 4 içindeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor