Trabzonspor onu Fener'e kaptırdı!

Son iki sezondur Trabzonspor'un yakından ilgilendiği ve kadrosuna katmak için çaba sarfettiği Bursasporlu Şener Özbayraklı Fenerbahçe'ye transfer oldu.Bursaspor'un yeni teknik direktörü Ertuğrul Sağlam bir tv programına yaptığı açıklamada Şener ve Fernand

Trabzonspor onu Fener'e kaptırdı!

Son iki sezondur Trabzonspor'un yakından ilgilendiği ve kadrosuna katmak için çaba sarfettiği Bursasporlu Şener Özbayraklı Fenerbahçe'ye transfer oldu.

Bursaspor'un yeni teknik direktörü Ertuğrul Sağlam bir tv programına yaptığı açıklamada Şener ve Fernandao'nun Fenerbahçe'yle anlaştığını açıklayarak "Fernandao ve Şener Fenerbahçe'ye gitti gibi. Onların geri dönüşü olmayacak. Netleşmeden bir şey söylemek doğru olmaz, ama Şener'in Fenerbahçe ile anlaştığını biliyorum, Fernandao'nun da anlaştığını söyleyebiliriz. Belluschi ise takımda kalacak" dedi.

Trabzonspor özellikle Şener'i Artvinli olması ve Trabzon takımlarından yetişmesi nedeniyle kadroya katmak istiyordu...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor