Trabzonspor onlardan yararlanamadı

Trabzonspor Genel Menajeri Serhat Altıncı, açıklamalarda bulundu.Balıkesirspor maçı sonrası yoğun maç programına ara verildiğini belirten Altıncı, “Yoğun bir tempoda kısa aralıklarla UEFA Avrupa Ligi, Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda maçla

Trabzonspor onlardan yararlanamadı

Trabzonspor Genel Menajeri Serhat Altıncı, açıklamalarda bulundu.

Balıkesirspor maçı sonrası yoğun maç programına ara verildiğini belirten Altıncı, “Yoğun bir tempoda kısa aralıklarla UEFA Avrupa Ligi, Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda maçlar oynadık. Bu süreçte sakatlık sebebiyle birçok oyuncumuzdan yararlanamadık. Son oynadığımız Balıkesirspor maçında ise Afrika Kupası sebebiyle yabancı oyuncularımızdan çoğu aramızda olmadı” dedi.

Takımın bu haftayı izinli olarak geçireceğini belirten Altıncı, “Ekibimiz 12 Ocak Pazartesi günü Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde toplanacak ve hazırlıklarına başlayacak. Takımımız devre arası çalışmalarını tamamen tesislerimizde yapacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor