Trabzonspor onlara kafa tuttu

2014-2015 sezonunda oynadığı futboldan ve yaşanan teknik adam değişikliklerinden çok yaptığı transferlerle sezona damga vuran Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de yaşanan transfer gelişmelerinde geleneği bozarak İstanbul’un üç büyükleri olarak adlandırılan

Trabzonspor onlara kafa tuttu

2014-2015 sezonunda oynadığı futboldan ve yaşanan teknik adam değişikliklerinden çok yaptığı transferlerle sezona damga vuran Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de yaşanan transfer gelişmelerinde geleneği bozarak İstanbul’un üç büyükleri olarak adlandırılan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’a kafa tuttu.

Stoper bölgesinde sorun yaşayan Galatasaray’ın kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği Uğur Demirok’u transfer eden ve Fenerbahçe'nin elinden Erkan Zengin'i kapan Trabzonspor, şimdi de Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Tolgay Arslan'ı renklerine bağlamak üzere.

TEKNİK ADAMLARIN İSTEKLERİ YERİNE GELİYOR

Sezon başında olduğu gibi devre arasında da transferde adından söz ettiren Trabzonspor, takımın başında bulanan teknik direktörlerin de isteklerini yerine getirmek için büyük bir çaba harcıyor. Vahid Halilhodzic döneminde flaş transferlere imza atan Karadeniz ekibi, teknik direktör Ersun Yanal’ın da isteklerini yerine getirmek için büyük gayret sarf ediyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler