Trabzonspor onlar yüzünden FIFA'lık mı oluyor?

Galatasaray'ın Cesare Prandelli ile FIFA'lık olması gündeme gelirken, Trabzonspor'un da yollarını ayırdığı üç isimle aynı sıkıntıyı yaşayabileceği bildirildi.Bordo-mavililer, 1+1 yıllık sözleşmeyle göreve başlayan Vahid Halilhodzic'i 6 ay sonunda kovmuştu

Trabzonspor onlar yüzünden FIFA'lık mı oluyor?

Galatasaray'ın Cesare Prandelli ile FIFA'lık olması gündeme gelirken, Trabzonspor'un da yollarını ayırdığı üç isimle aynı sıkıntıyı yaşayabileceği bildirildi.

Bordo-mavililer, 1+1 yıllık sözleşmeyle göreve başlayan Vahid Halilhodzic'i 6 ay sonunda kovmuştu. Trabzonspor, sözleşme fesih bedeli için Halilhodzic'e sezon sonuna kadar ki alacağı olan 980 bin euro ödemeyi taahhüt etmiş, Boşnak teknik adam da bu teklifi kabul etmişti. Fakat Trabzonspor'un Halilhodzic'e henüz ödeme yapmadığı bildirildi.

Aynı şekilde Trabzonspor'un sözleşmesini feshettiği Sol Bamba'ya 250 bin euro, Didier Zokora'ya ise 300 bin euro ödeme yapması gerekiyordu. Fakat geçen yaklaşık 6 aylık süreçte iki Fildişili oyuncuya birden ödeme yapılmaması sıkıntıyı artırdı. İki Afrikalı oyuncunun kulübe avukatları aracılığıyla başvurarak paralarını istedikleri bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor