Trabzonspor onlar için harekete geçti

Trabzonspor kiralık olarak kadrosunda tuttugu Özer, Salih ve Hakan Arıkan'ın bonservislerini almak için dügmeye bastı.Yönetim, üç futbolcu için kulüplerine ilk etapta takas önerecek. Bordo-mavililer, uygun sartlar olusması durumunda bonservis bedeli ödeme

Trabzonspor onlar için harekete geçti

Trabzonspor kiralık olarak kadrosunda tuttugu Özer, Salih ve Hakan Arıkan'ın bonservislerini almak için dügmeye bastı.

Yönetim, üç futbolcu için kulüplerine ilk etapta takas önerecek. Bordo-mavililer, uygun sartlar olusması durumunda bonservis bedeli ödemeyi de göze aldı. Üç futbolcunun da kendileriyle yapılan ön görüsmede, takımda kalmayı istediklerini ve bu konuda gereken her türlü fedakarlıgı yapmaya hazır olduklarını ilettiği öğrenildi.

Hırslı oyunu ile taraftarın gönlüne giren Salih Dursun, Trabzonspor'da forma giymekten mutlu oldugunu söyledi. Çalıskan futbolcu, "Kale hariç her bölgede oynarım. Benim için önemli olan formayı giymek. Sahaya çıktıgımda huzurlu hissediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor