Trabzonspor öncesi Şenol Güneş'e şok!

Siyah-beyazlıların Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor'la oynadığı maçın 20. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Brezilyalı stoperden kötü haber geldi. Kulüpten yapılan açıklamada, Rhodolfo'nun sağlık durumuyla ilgili, "Oyuncumuz Luiz Rholdofo'nun yap

Trabzonspor öncesi Şenol Güneş'e şok!

Siyah-beyazlıların Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor'la oynadığı maçın 20. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Brezilyalı stoperden kötü haber geldi.

Kulüpten yapılan açıklamada, Rhodolfo'nun sağlık durumuyla ilgili, "Oyuncumuz Luiz Rholdofo'nun yapılan ortopedik muayene ve MR'ı sonucu sağ dizinde ön çapraz bağının kopmuş olduğu tespit edildi. Rhodolfo en kısa sürede ameliyat edilecektir. Oyuncumuzun tekrar sahalara dönmesi ortalama 6 ayı bulacaktır" denildi. Rhodolfo, Beşiktaş'ın bu sezon Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 18 maçta da sahaya ilk 11'de çıkmıştı.

Trabzon maçında 3 stoper de yok

Bu sakatlığın ardından Beşiktaş'ın hava muhalefeti sebebiyle ertelenen Mersin İdmanyurdu ve Trabzonspor maçlarında nasıl bir tandem oluşturacağı merak konusu. Yeni transferler Marcelo ve Alexis'in o dönemde lisansları olmaması sebebiyle erteleme maçlarında oynayamacak olmaları Şenol Güneş'i düşündürürken, Rhodolfo'nun sakatlığı işleri iyice karıştırdı. Bu maçlarda deneyimli teknik adamın ilk tercihi büyük ihtimalle Tosic-Necip ikilisi olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor