Trabzonspor onay bekliyor

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Ticaret A.Ş., halka açık yüzde 25'lik sermayeyi temsil eden hisse senetlerine yaptıkları gönüllü çağrı yoluyla satın alma talebine katılım olmadığını duyurdu.Trabzonspor Sportif Yatırım ve Ticaret A.Ş'nin, Kamuyu Aydınlatma

Trabzonspor onay bekliyor

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Ticaret A.Ş., halka açık yüzde 25'lik sermayeyi temsil eden hisse senetlerine yaptıkları gönüllü çağrı yoluyla satın alma talebine katılım olmadığını duyurdu.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Ticaret A.Ş'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yayımlanan açıklamasında şunlar kaydedildi:

''Trabzonspor Sportif olarak, halka açık yüzde 25'lik sermayeyi temsil eden hisse senetlerine yaptığımız gönüllü çağrı yoluyla satın alma talebine katılım olmamıştır. Çağrı süresi 4 Mart 2011 Cuma akşamı saat 17.00 itibariyle sona ermiş olup; hiçbir hisse senedi sahibi mevcut hissesini çağrı fiyatı olan 18,84 liradan iade etmemiştir. Bunu Trabzonspor'a olan güvenin bir göstergesi ve Trabzonspor Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş'nin profesyonel futbol takımının altyapılarıyla birlikte Trabzonspor Sportif'e satılması (şirketin yeniden yapılandırılması) için yatırımcıların onayı olarak kabul ediyoruz.

Bunlarla beraber yaptığımız planlama ve zamanlama sayesinde, şirketimizden çağrı nedeniyle herhangi bir nakit çıkışı olmamış, çağrı nedeniyle herhangi bir borçlanmaya gidilmemiştir. Trabzonspor Sportif olarak, bundan sonra daha sağlıklı bir finansal yapıya kavuşacağımızı düşünüyoruz. Yeniden yapılanmamız sonrasında, finansal ve operasyonel başarılarımızın sürdürülebilir olmasını hedefliyoruz. Tüm yatırımcılarımıza, ortaklarımıza, taraftarlarımıza destekleri için teşekkür ediyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor