Trabzonspor Olin sınavında

Fenerbahçe Ülker'in liderliğinde devam eden Beko Basketbol Ligi'nde 24. hafta mücadelesine yarın oynanacak 6 karşılaşma ile devam edilecek. Hafta, 3 Nisan Pazar günü oynanacak Galatasaray Cafe Crown, Aliağa Petkim karşılaşması ile sona erecek. Beko Basket

Trabzonspor Olin sınavında

Fenerbahçe Ülker'in liderliğinde devam eden Beko Basketbol Ligi'nde 24. hafta mücadelesine yarın oynanacak 6 karşılaşma ile devam edilecek. Hafta, 3 Nisan Pazar günü oynanacak Galatasaray Cafe Crown, Aliağa Petkim karşılaşması ile sona erecek.

Beko Basketbol Ligi'nde bu hafta üç karşılaşma Spormax ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Beko Basketbol Ligi'nde yarın 6 karşılaşma oynanacak. Günün ilk maçında geçtiğimiz haftayı Oyak Renault galibiyeti ile kapatan Erdemir, lig lideri Fenerbahçe Ülker'i konuk edecek. Bu karşılaşma da Spormax ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Günün ikinci maçında ligde kalma mücadelesi veren Mersin Büyükşehir Belediye, bu sezon bir türlü istediği sonuçları alamayan Türk Telekom'u evinde konuk ederken, Medical Park Trabzonspor da, son haftaların formda ekibi Olin Edirne karşısında taraftarlarının önünde galibiyet arayacak.

Cumartesi gününün aynı saatte başlayacak olan iki karşılaşmasında ise şampiyonluk mücadelesi veren iki takım; Efes Pilsen ile Banvit ve Tofaş ile de Bornova Belediye karşı karşıya gelecekler.

Günün son maçında ise geçtiğimiz hafta Avrupa defterini kapatan ve tüm konsantrasyonunu lige veren Pınar Karşıyaka ile ligin son sırasında yer alan Oyak Renault'u konuk edecek.

Beko Basketbol Ligi'nde 24. hafta 3 Nisan Pazar günü oynanacak tek karşılaşma ile tamamlanacak. Günün tek maçında Galatasaray Cafe Crown, Aliağa Petkim'i konuk edecek. Bu karşılaşma da Spormax ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Beko Basketbol Ligi'nde yarın oynanacak maçların detayı şöyle:

13.00 Erdemir – Fenerbahçe Ülker (Erdemir Spor Salonu)

15.00 Mersin Büyükşehir Belediye – Türk Telekom (Edip Buran Spor Salonu)

16.00 Medical Park Trabzonspor – Olin Edirne (19 Mayıs Spor Salonu)

17.00 Efes Pilsen – Banvit (Sinan Erdem Spor Salonu)

17.00 Tofaş – Bornova Belediye (Bursa Atatürk Spor Salonu)

18.00 Pınar Karşıyaka – Oyak Renault (Karşıyaka Spor Salonu)

3 Nisan Pazar

13.00 Galatasaray Cafe Crown – Aliağa Petkim (Abdi İpekçi Spor Salonu)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler