Trabzonspor Olcan'ı kaptırmayacak!

Trabzonspor takımın istikrarlı yıldızı Olcan Adın'ın Avrupa'dan ve Türkiye'den taliplerinin artması üzerine harekete geçti. Bu sefer kaptırmak istemiyorlar Trabzonspor yönetiminin mevcut sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek olan Olcan'a açık çek verer

Trabzonspor Olcan'ı kaptırmayacak!
Trabzonspor takımın istikrarlı yıldızı Olcan Adın'ın Avrupa'dan ve Türkiye'den taliplerinin artması üzerine harekete geçti.
 
Bu sefer kaptırmak istemiyorlar
 
Trabzonspor yönetiminin mevcut sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek olan Olcan'a açık çek vererek yüksek bir teklifte bulunma kararı aldıkları öğrenildi.
 
Yönetimin, önümüzdeki günlerde bu öneriyi Olcan’a bildirmesi bekleniyor. 2011-12 sezonunun devre arasında Gaziantep'ten transfer edilen Olcan, bu sezon 875 bin euro garanti ve 10 bin euro maç başı ücret alıyor. Sözleşmesine göre gelecek sezon da takımda bulunması durumunda 950 bin euro garanti ücret ve 10 bin euro da maç başı kazanacak.
 
Daha önce Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Egemen Korkmaz, Engin Baytar gibi önemli oyuncularını İstanbul takımlarına kaptıran Trabzonspor gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak ve Olcan Adın'ı da kaptırmamak istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler