Trabzonspor Olağan Genel Kurulu yapıldı

Trabzonpor'da geçen hafta yapılması planlanan ancak çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen Olağan Genel Kurul bugün yapıldı.Hayri Gür spor salonunda saat 10.00'da başlayan Genel Kurul gündeminde yönetim kurulu seçimi yer almazken denetleme, disiplin, sicil

Trabzonspor Olağan Genel Kurulu yapıldı

Trabzonpor'da geçen hafta yapılması planlanan ancak çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen Olağan Genel Kurul bugün yapıldı.

Hayri Gür spor salonunda saat 10.00'da başlayan Genel Kurul gündeminde yönetim kurulu seçimi yer almazken denetleme, disiplin, sicil, arşiv ve müze kurullarının asil ve yedek üye seçimleri yapıldı.

İŞTE OYLAMA SONUÇLARI

Arşiv Müze Kurulu Gökmen Uzun'un listesi: 99

Arşiv Müze Kurulu İbrahim Aydın'ın listesi: 117

Disiplin Kurulu: 176

Sicil Kurulu: 168

Denetleme Kurulu: 180

Geçersiz oy: 20

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

KONGRE DİVAN BAŞKANI NELER SÖYLEDİ?

Divan Kurulu Başkanı Ahmet Metin Genç gündemin okunmasından ve oylanmasından önce şunları söyledi.

''Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde kulübümüze uzun zaman hizmet etmiş Tolga Zengin kardeşimiz acı bir gün ayşadı. kendisine sabırlar dilerken annesinede Allahtan rahmet diliyorum Beşiktaş spor kulubünede törene gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Hala hafızalarımızda olan ve kulübümüze uzun yıllar emeği geçmiş Kadir hocamızada Allahran rahmet diliyorum. Kulübümüze emeği geçen ve ebediyete uğurladığımız herkese rahmetle anıyorum. Trabzonspor kulübümüzün 4 nolu asil kurucusu Refik Karaağaçlı abimize de geçmiş olsun dileklerimizi sunmak istiyorum.

Toplantımızın açılış anında kongreye katılan üye sayısının 447 olduğu saptandı.''

1.20131215113225.jpg

İŞTE KONGRE GÜNDEMİ:

1) YOKLAMA VE AÇILIŞ,

2) GENEL KURUL DİVANININ OLUŞTURULMASI, SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞI,

3) GÜNDEMİN GENEL KURULA SUNULMASI,

4) YÖNETİM KURULU İDARİ VE MALİ RAPORLARININ OKUNUP GÖRÜŞÜLMESİ,

5) DENETLEME KURULU RAPORUNUN OKUNUP GÖRÜŞÜLMESİ,

6) YÖNETİM KURULU’NUN İDARİ VE MALİ YÖNDEN İBRASI,

7) DERNEK VE BAĞLI ŞİRKETLERİN 2014 YILI KONSOLİDE VE SOLO BÜTÇELERİNİN OKUNUP GÖRÜŞÜLMESİ VE ONAYLANMASI,

8) TÜZÜĞÜZÜN 16. MADDESİ GEREĞİ YILLIK AİDAT MİKTARLARININ GÖRÜŞÜLMESİ,

9) DİLEK VE TEMENNİLER,

10) DENETLEME KURULU, DİSİPLİN KURULU, SİCİL KURULU, ARŞİV VE MÜZE KURULU ASİL VE YEDEK ÜYELERİNİN SEÇİMİ,

11) KAPANIŞ.

Divana üyeler tarafından çeşitli öneriler sunuluyor.

 Trabzonspor Mali işlerden sorumlu Başkanyardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih kongrede açıklamalarda bulundu.TRABZONSPOR SERMAYE ARTIRIMINA GİDİYOR / Açıklama için tıklayın

Gündede seçim maddesi bulunmayan kurullarda gündeme seçim maddesi eklenemeyeceği için bu yöndeki öneriyi reddediyoruz.

DİVAN KARARI KENDİSİ VERİYOR

Trabzonspor'da mayıs ayında yapılan Olağansütü gelnel kurulda yapılan tüzük değişikliğini mahkemeye taşıyan Recep Bakırtaş bugün yapılan Olağan Genel Kurul'da açıklamalar yaptı. Açıklamalar için tıklayın


PROTESTOLAR VAR

Recep Bakırtaş'ın kopnuşması sık sık salona gelen üyeler tarafından kesilierek protesto ediliyor. Divan Kurulu Başkanı Avukat Ahmet Metin Genç gündemi oylamaya sundu. Oyçokluğu ile gündem kabul edildi. Genel Kurulda gündem görüşmeleri başladı.

AVUKAT SİBEL SU İÇMEZ YÖNETİMİ TOPA TUTTU/ AÇIKLAMALAR İÇİN TIKLAYIN

FAALİYET VE ÇALIŞMA RAPORLARI OKUNDU

Trabzonspor Mali işlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih faailyet ve çalışma raporlarını okundu.

ŞİKE DEMEK NE DEMEK

Trabzonspor kulüp üyesi Erman Baş kongrede söz alarak şunları söyledi;

Trabzonsporlu olduğunuz için hepinizi çok seviyorum. Mali raporların okunduğu sırada söz almak istedim ama olmadı. 2010-20111 yılının şampiyonu Trabzonspor'dur. Sayın Hacıosmanoğlu'nun söylediği bir sözü söylemekten gurur duyuyorum. "2010-2011 yılında şike yoktur diyen namuzsuzdur" diyen Hacıosmanoğlu'nun saygıyla selamlıyorum. Ya ben kupayı alacağım ya kupa beni alacak. Hacıosmanoğlu sen Fatih Sultan Mehhet, ve Atatürk gibi sen de korkma 8 milyon taraftar senin yanında.
 
Şike demek ne demek. Şike yapan hırsızdır. Askerliğini yapmamış olan zad şike yapmamış diyorsa namussuzdur. Kimse Trabzonspor'un delikanlıbaşkanına ses çıkaramıyorlar. Yüzüne birşey diyemiyorlar ama arkadan şike yoktur yazıyorlar.
8 yılda 6 kez şampiyon olduk. ıoyuncuların hepsi Trabzonluydu. Sizden ricaediyorum. yine özümüze dönelim.

ROMA'DA BİR TRABZONSPORLU

 Trabzonspor Mali işlerden sorumlu Başkanyardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih kongrede yeniden söz aldı. Üstünsalih “Bir Trabzonsporlu olarak şu üzüntümü dile getirmek istiyorum. Trabzonspor'un şampiyonluğunu gördüğüm için o gururun ne demek olduğunu biliyorum. 

Roma’da büyükelçi Amato’nun Trabzonspor tarftarı olduğunu  öğrendim.  Kendisine maça davet ettik. Ona neden Trabzonspor’u tuttuğunu sordum. Futbolcun Trabzon’da nasıl oynandığını , sevildiğini ve Trabzonspor tarihini öğrendim , Trabzon’a geldiğimde bilgiler edindikten sonra Kuzey Kıbrıs Türk Vatandaşlığına da geçtim, ben Trabzonspor taraftarıyım.” Dedi.

ÜYE AİDATLARI

Divan başkanı Ahmet Metin Genç , yıllık üye aidatları konusunda açıklama ve oylama yaptı. Genç "Yıllık üye aidatlarının değişitirilmesi konusunda tüzük incelendi.Bu meblağların değiştirilmesinin olağanüstü genel kurullarında yapılabilir. Sadece aidat ücretlerinin arttırılması konusunda burada oylanabilir." dedikten sonra oylamaya geçildi.

Üyelerin giriş ve yıllık aidatının arttırılmasının sunulduğu oylamada, arttırılma oy çokluğu reddedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler