Trabzonspor 'Ohbee' dedi

Ligde 3 maçtır kazanamayan Bordo-Mavililer için Antalyaspor mücadelesi çok önemliydi. Fırtına rakibine pozisyon bile vermedi. Volkan ve Yasin'in golleriyle 2-0 kazanan Trabzon rahat bir nefes aldı.Kalan 8 maç da bizim için final niteliğinde” demişti Tolun

Trabzonspor 'Ohbee' dedi

Ligde 3 maçtır kazanamayan Bordo-Mavililer için Antalyaspor mücadelesi çok önemliydi. Fırtına rakibine pozisyon bile vermedi. Volkan ve Yasin'in golleriyle 2-0 kazanan Trabzon rahat bir nefes aldı.

Kalan 8 maç da bizim için final niteliğinde” demişti Tolunay Kafkas... Final maçlarının ilki dün Antalyaspor karşısında oynadı Fırtına. 27. haftaya 13. sırada giren, düşme hattıyla arasındaki puan farkı 2’ye düşen Trabzonspor için galibiyet dışında hiçbir sonuç yeterli değildi. Olcan, Serkan ve Colman gibi önemli eksikler olması ise taraftarı kara kara düşündürüyordu. Fırtına dünkü karşılaşmada baskılı oynamadı, risk almadı. Oyuncuların ne kadar stresli oldukları her hallerinden belliydi. Tam da futbolcuların üstündeki psikolojik baskı artarken Volkan Şen’in golü Hüseyin Avni Aker’i bayram yerine çevirdi.
 
Trabzonspor, futbol olarak beklentileri karşılayamasa da Yasin’in farkı ikiye çıkartan golü Bordo-Mavililer’i rahatlattı. Özellikle teknik direktör Tolunay Kafkas adeta derin bir ‘ohh’ çekti. Süleyman Abay’ın bitiş düdüğüyle birlikte Trabzonsporlu futbolcular saha içerisinde çocuklar gibi sevindi. Kafkas ise galibiyetin mutluluğunu yardımcılarıyla paylaştı. Alınan 3 puanın ardından Trabzonspor, düşme hattıyla arasındaki farkı 5’e çıkartarak biraz da olsa rahatladı. Fırtına, dün galibiyetin sevincini yaşadı ancak şimdiden Akhisar Belediye maçı düşünülmeye başlandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler