Trabzonspor neyin peşinde

Haber61.Net - Spor Servisi - Trabzonspor camiası sürekli olarak kulübün borcunda "dem" vururken öte yandan da pahalı yıldız futbolcuların peşinden gitmesi ise manidar görülüyor. Gelecek sezon kadrosunu zenginleştirmek isteyen Bordo Mavili yönetim nasıl bi

Trabzonspor neyin peşinde

Haber61.Net - Spor Servisi - Trabzonspor camiası sürekli olarak kulübün borcunda "dem" vururken öte yandan da pahalı yıldız futbolcuların peşinden gitmesi ise manidar görülüyor. Gelecek sezon kadrosunu zenginleştirmek isteyen Bordo Mavili yönetim nasıl bir yol izleyecek bilinmezken hangi oyuncuları kadrosuna katacağı ise merak konusu olmaya başladı.

Geçtiğimiz hafta kulüpten sızan bilgiye göre Trabzonspor'un resmi borcunun 220 Milyon TL olduğu öğrenildi. Bu borcun yanında Kulübün Transfer listesindeki yabancı oyuncuların  en ucuzunun 3 Milyon TL olması da acaba hangi para ile oyuncu transfer edileceğini akıllara getiriyor. Bir süre önce Haber61'in gündeme taşıdığı Akyazı stadının satılacak localarından gelen para transfer diye hiç mi edilecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler