Trabzonspor neden fazla transfer yapmadı?

Trabzonspor'da neden transfer yapılmadığının sebebi ortaya çıktı. Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney,yaptığı açıklamada, göreve geldiklerinde kulübün ekonomik yapısını ayakta tutmak için çok fazla transfer yapmadıklarını ve altyapıya yöneldik

Trabzonspor neden fazla transfer yapmadı?
Trabzonspor'da neden transfer yapılmadığının sebebi ortaya çıktı.
 
Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney,yaptığı açıklamada, göreve geldiklerinde kulübün ekonomik yapısını ayakta tutmak için çok fazla transfer yapmadıklarını ve altyapıya yöneldiklerini belirtti.
 
"Öze Dönüş Projesi" ile kendi değerlerine önem verdiklerini ifade eden Güney, "Kulübün ekonomik yapısını düşünerek son yılların en az transferini yaptık. Popülist davranmayarak bu tabloyu, başarıyı elde ettik. Bence bu şartlarda, ilk yılımızda geçen sezonki puanı geçmek, sıralamada daha üst sırada yer almak bir başarıdır" dedi.
 
 
"Gelecek sezon hedef, şampiyonluğa oynamak"
 
Trabzonspor'un hedefleri olan bir kulüp olduğunu belirten Güney, şunları söyledi:
 
"Trabzonspor'un hedefi şampiyonluk diye hep söylüyoruz. Biz ilk yılımızda bunun sözünü vermedik. Önce değişimi ve yapılanmayı sağlamamız lazımdı. Bu yönde emin adımlarla ilerliyoruz. Öze Dönüş Projesi doğrultusunda, altyapıdan kazandığımız oyuncularla ligde 4. sıradayız. Birçok kişi bunu, teknik heyeti risk gördü. Biz kendi insanımıza inandık. Ligde final niteliğinde 4 maçımız var. Bunları en iyi şekilde geçip geçen senenin çok üzerinde bir puanla, sıralamayla ligi tamamlayacağımıza inanıyorum. Kendi insanımıza güvendik, inandık, onlar da bizi mahcup etmedi, takım olma yolunda ilerledik."
 
Güney, gelecek sezonun çalışmalarına başladıklarını ifade ederek, "Ekonomik yapımıza uygun, takıma direkt katkı yapacak oyuncular alıp şampiyonluğa oynamayı hedefliyoruz. Gelecek yıl böyle bir kadro için çalışmalar yapıyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor