Trabzonspor – Napoli maçı tarihe geçti

Uefa Avrupa Ligi son 32 ilk maçında Hüseyin Avni Aker Stadyumunda Napoli’yi ağırlayan Trabzonspor  sahadan ağır bir yenilgiyle ayrılarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.Uefa Avrupa Ligi L Grubunu 2. Tamamlayıp adını son 32 takım arasına yazdıran

Trabzonspor – Napoli maçı tarihe geçti

Uefa Avrupa Ligi son 32 ilk maçında Hüseyin Avni Aker Stadyumunda Napoli’yi ağırlayan Trabzonspor  sahadan ağır bir yenilgiyle ayrılarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Uefa Avrupa Ligi L Grubunu 2. Tamamlayıp adını son 32 takım arasına yazdıran Trabzonspor dün İtalyan temsilci Napoli karşısında ağır bir yenilgi alarak taraftarların tepkisini çekti.

1990-91 sezonunda Ülkemizi Kupa Galipleri Kupasında temsil eden Trabzonspor Hüseyin Avni Aker Stadyumunda İspanyol devi Barcelona’yı Hamdi Arslan’ın golüyle 1-0 mağlup ederken bu karşılaşmanın rövanşında ise rakibine 7-2 mağlup olarak Avrupa’daki en ağır yenilgisini alırken dün akşamki 4-0 lık Napoli mağlubiyeti Avrupa’daki ikinci ağır yenilgi olarak tarihteki yerini aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor