Trabzonspor namağlup tamamlamak istiyor

Spor Toto Süper Lig'de evinde yenilgi yüzü görmeyen Trabzonspor, yarın Eskişehirspor'u da yenerek ilk yarıyı sahasında namağlup tamamlamayı hedefliyor.Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynadığı 7 lig maçında 4 galibiyet ve 3 beraberlik alan Karadeniz ekibi, Esk

Trabzonspor namağlup tamamlamak istiyor

Spor Toto Süper Lig'de evinde yenilgi yüzü görmeyen Trabzonspor, yarın Eskişehirspor'u da yenerek ilk yarıyı sahasında namağlup tamamlamayı hedefliyor.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynadığı 7 lig maçında 4 galibiyet ve 3 beraberlik alan Karadeniz ekibi, Eskişehispor maçını da kazanması halinde sahasında hiçbir rakibine 3 puan vermemiş olacak. 22 puanla haftaya 5. sırada giren Trabzonspor, sahasında 15, deplasmanda da 7 puan kazandı.

Sahasındaki 7 maçta 18 gol atan bordo-mavililer, maç başına 2,5 gol ortalaması başarısı gösterdi, kalesinde de 11 gol gördü.

Torku Konyaspor'u 3-2, Gençlerbirliği'ni 4-1, Çaykur Rizespor'u 3-2 mağlup eden bordo-mavililer, Eskişehispor maçını da kazanmaları halinde sahasındaki son 4 maçtan 12 puan çıkarmış olacak.

Trabzonspor Stadyum ve Amatör İşler Sorumlusu Köksal Sadıklar, sezonun ilk yarısında sahalarındaki son maçı Eskişehirspor ile oynayacaklarını belirterek, "Hüseyin Avni Aker Stadı'nda bu sezon kaybetmeyerek iyi sonuçlar aldık. Taraftarlarımızla bir galibiyet daha yaşamak istiyoruz" dedi.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nın eski günlerine dönmesini istediklerini ifade eden Sadıklar, "Aldığımız sonuçlar bunun işareti. Hüseyin Avni Aker Stadı, eski günlerine dönmeye başladı. Önceden rakip takımlar, stadımızda beraberliği büyük başarı görürdü. Bu günleri tekrar yaşayacağımıza inanıyoruz ama bu, taraftarımızın desteğiyle olur" diye konuştu.

Sadıklar, Ziraat Türkiye Kupası'nda Manisaspor karşısında aldıkları tarihi 9-0'lık galibiyette taraftarların da katkısı bulunduğuna dikkati çekerek, "Manisaspor maçını kadın ve çocuk taraftarlarımıza ücretsiz yaptık. Yaptığımız bazı uygulamalarla taraftarımızı da yanımızda görmek istiyoruz. Hüseyin Avni Aker Stadı'nın eski günlerine dönmesini istiyoruz. Bu, taraftarımızla olur. Eskişehirspor maçında taraftarlarımız bizi yalnız bırakmayacaktır. Onların desteğiyle ilk yarı sahamızdaki son maçımızı kazanmak istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

TRABZONSPOR'UN EVİNDEKİ İLK YARI KARNESİ

Trabzonspor'un bu sezon ligde sahasında oynadığı 7 maç ve aldığı sonuçlar şöyle:

Trabzonspor-Fenerbahçe: 0-0

Trabzonspor-Kasımpaşa: 1-1

Trabzonspor-Mersin İdmanyurdu: 3-1

Trabzonspor-Gençlerbirliği: 4-4

Trabzonspor-Torku Konyaspor: 3-2

Trabzonspor-Gençlerbirliği: 4-1

Trabzonspor-Çaykur Rizespor: 3-2

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor