Trabzonspor Mutlu Dönüyor

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Belarus'un Dinamo Minsk takımını 1-0 yenen Trabzonspor'da, futbolcular Trabzon'a mutlu dönüyor.UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda İrlanda'nın Derry City takımını 4-2 ve 3-0'lık galibiyetlerle mağ

Trabzonspor Mutlu Dönüyor

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Belarus'un Dinamo Minsk takımını 1-0 yenen Trabzonspor'da, futbolcular Trabzon'a mutlu dönüyor.

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda İrlanda'nın Derry City takımını 4-2 ve 3-0'lık galibiyetlerle mağlup eden bordo-mavili takım, Dinamo Minsk'i de deplasmanda 1-0 yenerek tur için avantajlı sonuç elde ederken, futbolcular inançlarının galibiyeti getirdiğini belirttiler.

Takım kaptanı Onur Recep Kıvrak, önemli bir maçı geride bıraktıklarını belirterek, "Buraya gelmeden önce hocamız, takım arkadaşlarımız inanmıştık. Gerçekten rakibimizi  iyi, yanılmıyorsam 19'uncu maçlarını oynadılar, hazırdılar.  Zor bir maç oldu" dedi.

Kendilerinin de iyi bir ekip olduğunu ifade eden Onur, "Sonuçta Trabzonspor'uz, Trabzonspor'un futbolcularıyız. Büyük camiaya layık olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Dinamo Minsk maçında gerçekten savaştık diyebilirim. Takım arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. Böyle devam edersek başarıyı yakalayacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

İki ayaklı bir maç oynadıklarını dile getiren Onur, "Trabzon'a avantajlı bir skorla dönüyoruz. Evimizde de maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Buraya geldiğimizde kesinlikle kimsenin aklından beraberlik geçmiyordu. Buraya kazanmak için geldik. Trabzonspor, nereye giderse gitsin kazanmak için gider. Biz de kazandık, çok mutluyuz" diye konuştu.

Zeki Yavru "İnanmıştık"

Trabzonspor'un sağ kanat oyuncusu Zeki Yavru, Belarus deplasmanına kazanmak için geldiklerini dile getirerek, "Buraya gelirken çok inanmıştık. Beraberliği aklımızın ucundan geçirmemiştik ve sonuçta galip geldik. Kazandığımız için mutluyuz" dedi.

Takım olma yolunda çok büyük aşama kaydettiklerini ifade eden Zeki Yavru, "Bizim için UEFA Kupası çok önemli. Evimize avantajlı skorla gidiyoruz. Sahamızda da kazanıp, tur atlayıp aşamaları geçmek ve gruplara kalmak istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Bu arada Belarus'un Brest kentine toplam 8 saatlik yorucu bir yolculuğun ardından gelen Trabzonspor,  14.30'da uçakla Trabzon'a  dönecek. ABD'de eşi  doğum yapacağı için izin alan Volkan Şen ile Zeki Yavru'nun kafileden ayrılarak Trabzon'a dönmeyip İstanbul'a gittikleri bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor