Trabzonspor mu kârlı, sponsorlar mı?

Trabzonspor'da son zamanlarda tartışılan sponsor ve sponsor adayları tartışıla dursun, bu sponsorlardan veya sponsorluk görüşmelerinin açıklananlardan hangisinin karlı olduğu merak edilmeye başlandı.Yani kısaca;Sponsporlar mı karlı çıkıyor,Sponsorluk görü

Trabzonspor mu kârlı, sponsorlar mı?

Trabzonspor'da son zamanlarda tartışılan sponsor ve sponsor adayları tartışıla dursun, bu sponsorlardan veya sponsorluk görüşmelerinin açıklananlardan hangisinin karlı olduğu merak edilmeye başlandı.

Yani kısaca;

Sponsporlar mı karlı çıkıyor,

Sponsorluk görüşmesi yapmak için Trabzonspor ismini kullananlar mı,

Yoksa Trabzonspor mu?

Normalde "Trabzonspor" karlı çıkması gerekirken, gerek şaibeli sponsorlar, gerekse "Trabzonspor ile ..... firma arasında sponsorluk görüşmesi yapılmaya başlandı" açıklamalarının ardından geçen sürede Trabzonspor'un karlı çıkmadığı gün gibi ortada.

Buna karşın TV reklamlarında adını duyurmaya çalışan firmalar ise Trabzonspor açısından Hüsrana biten sponsorluk görüşmelerinin ardından yapamayacakları boyutta reklam yapıyorlar.

Firma ve kendi isimleri günlerce haftalarca basından milyonlarca kişiye ulaşıyor.

"Acaba bunlar bilinçlimi yapılıyor" sorusu akıllara gelirken, Trabzonspor sponsorlarında Rıza Zarrab'a bir tepkide Boydak Holding'den geldi.

Boydak Holding CEO'su ve TÜSİAD Başkan Yardımcısı Memduh Boydak, Rıza Zerrab'ın 'Türkiye'nin cari açığının yüzde 15'ini ben kapattım' açıklamasına tepki gösterdi.

Boydak, Twitter hesabında, "Rıza Zerrab'ın Royal Mobilya isminde bir şirketi var. Acaba burada da ihracat yaparak cari açığa ve Türkiye'ye katkıda bulunuyormudur !!!!!!!" diye yazdı.

İKİ YIL ÖNCE KURULMUŞTU

Zarrab'a ait olan Royal Mobilya Dekorasyon Sanayı ve Ticaret A.Ş. 2 Kasım 2012’de 1 milyon lira ile kuruldu. 28 Şubat 2013’te sermayesini 8 milyon liraya çıkardı. Şirket ana sözleşmesinde faaliyet konuları, “her türlü inşaat taahhüt işleri, kamu ihalelerine iştirak, inşaat makine alet edevat araçlarının ve inşaat malzemelerinin imalatını, toptan ve perakende alımını, satımını ithalatını ve ihracatını yapmak, mobilya ve dekorasyon malzemeleri ahşap metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve her türlü mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası, koltuk, masa, sandalye ve her türlü mobilya imalatı, alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatı yapmak” olarak sıralanıyor.

Şirketin web sitesinde verilen bigiye göre ise Royal Mobilya; projelendirme, tasarım ve ürün imalatı konularında hizmet sunuyor. Şirketin esas alanı ise superyat mobilyaları ve otel mobilyası. Şirketin adresi Tuzla OSB'de bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor