Trabzonspor moralsiz başladı

 Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında deplasmanda K.D.Ç Karabükspor ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor yeni sezona moralsiz başladı.  Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz sezon Süper Final maçlarıyla birlikte 13 beraberlik elde ederek son 9 sezonun en fazla

Trabzonspor moralsiz başladı

 

Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında deplasmanda K.D.Ç Karabükspor ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor yeni sezona moralsiz başladı. 

 

Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz sezon Süper Final maçlarıyla birlikte 13 beraberlik elde ederek son 9 sezonun en fazla beraberliği elde eden Karadeniz Temsilcisi Trabzonspor yeni sezona da beraberlikle başladı. Son dakikada durun top sonrası yediği golle beraberlikten kurtulamayan bordo-mavililer rakibine 2 puan bırakarak yeni sezona kayıpla başladı.

 

Karadeniz ekibi yeni sezonda geçtiğimiz sezonun sancılarını da yaşadı. Gustavo Colman, geçen sezondan kalan kart cezası nedeniyle Karabükspor maçında takımdaki yerini alamadı. Önemli oyuncudan yoksun olarak çıktığı rakibi karşısında zaman zaman zorlanan ancak rakibine üstün olan bordo-mavili takım da teknik direktör Şenol Güneş’inde geçtiğimiz sezondan bulunan cezası nedeniyle maçı tribünden izledi. Zeminin kötü olması iyi futbol beklentilerini geride bıraksa da bordo-mavililer oynadıkları futbolla gelecek adına umutları artırdı.

 

GÜNEŞ SONER'E GÖREV VERDİ

 

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Karabükspor karşısında yeni transferlerden sadece Soner Aydoğdu’ya ilk on birde görev verdi. Genç oyuncu maçın ilk yarısında takım arkadaşı Celustka ile çarpışması sonucu oyunu yarıda bırakarak hastaneye gitmek zorunda kalırken, yapılan kontrollerin ardından durumunun iyi olduğu bildirildi. Geçtiğimiz sezon bordo-mavili takıma transfer olmalarına rağmen forma şansı bulamayan Sapara ve Vittek’de ilk on birde görev alan isimler oldu. Geçtiğimiz sezon Sapara, Gaziantepspor’da kiralık olarak oynarken, Vittek ise sakatlığı nedeniyle forma giyememişti.

 

FERHAT ÖZTORUN'DAN MESAJ

 

Karabükspor maçında Soner'in sakatlanmasının ardından oyuna giren Ferhat Öztorun ise twitter hesabından kendisine inananları mahcup etmeyeceğini söyledi. Taraftarların iyi dileklerine teşekkür eden genç oyuncu "Bana güvenenleri yanıltmayacağım" diyerek hocası Şenol Güneş’de mesaj gönderdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor