Trabzonspor moral buldu

 SON 3 resmi maçından galibiyet alamayan Trabzonspor, Süper Lig’de pazanrtesi akşamı Çaykur Rizespor karşısında elde ettiği 3-2’lik galibiyetle rahat bir nefes aldı. DURAKLAMA DÖNEMİNDEN SONRA 3 PUAN Ersun Yanal’ın göreve gelmesinin ardından Galatasaray,

Trabzonspor moral buldu
 SON 3 resmi maçından galibiyet alamayan Trabzonspor, Süper Lig’de pazanrtesi akşamı Çaykur Rizespor karşısında elde ettiği 3-2’lik galibiyetle rahat bir nefes aldı.
 
DURAKLAMA DÖNEMİNDEN SONRA 3 PUAN
 
Ersun Yanal’ın göreve gelmesinin ardından Galatasaray, Metalist Kharkiv ve Gençlerbirliği maçlarında galibiyet serisi yakalayan bordo mavili takım, ardından duraklama dönemine girdi. Ziraat Türkiye Kupası'nda Keçiörengücü ile berabere kaldıktan sonra ligde Beşiktaş ve Avrupa'da ise Legia Varşova’ya yenildi. Çaykur Rizespor maçını yeni galibiyet serisinin başlangıcı olarak gören Trabzonspor, zor da olsa elde ettiği 3 puanla moral buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler