Trabzonspor milyonları bakın nasıl kaçırdı?

Ofspor Başkanı Olcay Saral Haber61 Spor Servisine çarpıcı açıklamalarda bulundu.Saral, pilot takım uygulamasına ilişkin bir dönem önerdikleri projenin hayata geçirilmemesinin 30 Milyon TL’ye yakın kayba neden olduğunu ve Trabzon takımlarını da zor duruma

Trabzonspor milyonları bakın nasıl kaçırdı?

Ofspor Başkanı Olcay Saral Haber61 Spor Servisine çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Saral, pilot takım uygulamasına ilişkin bir dönem önerdikleri projenin hayata geçirilmemesinin 30 Milyon TL’ye yakın kayba neden olduğunu ve Trabzon takımlarını da zor duruma düşürdüğünü söyledi..

Saral, 1461 Trabzon’un hukuken Süper Lig’e çıkacak durumu olmadığını belirterek “ Ofspor, Sebatspor, Düzyurtspor, Arsinspor veya başka bir Trabzon takımı Süper Lig’e çıkarılabilirdi. 2012-2013 sezonunda benimde yönetiminde olduğum Trabzonspor Kulübünde 1461 Trabzon’un Süper Lig’e hukuken çıkamayacağını söyledim. Yönetime dedim ki; “1461 Trabzon Süper Lig’e çıkamıyorsa, Ofspor adıyla çıksın. Süper Lig’den gelecek 30 Milyon TL’ye yakın parayı da Trabzonspor alsın.  Biz Süper Lig’de Ofspor adıyla bir sezon oynayalım. Sonra düşeceksek düşelim. En azından gelecek sezon PTT 1. Liginde borçsuz bir Ofspor olurdu. 2. Lig’deki Ofspor’u da Akçaabat Sebatspor yapalım. “

Çok mu zor geliyor Ofspor’un Süper ligde olması bu insanlara anlamıyorum. Şimdi ne oldu; Sebatspor tarih oldu, Ofspor 3 yıl borçla uğraştı ve 3. Lig’e düştü.  Vaadimiz kabul görseydi,Cumhuriyetle yaşıt A Sebatspor bugün hala 2. Lig’de olacaktı, Ofspor Süper Lig’de olacaktı. Ama ne oldu 1461 Trabzon’u çıkarmama pahasına hepimizi dağıttılar.  Trabzonspor’un gözü aydın. Başka ne diyeyim” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler