Trabzonspor maçıyla zirveye çıktı

Samet Aybaba, ligde 517 maç oynayarak 515 karşılaşmaya çıkan Yılmaz Vural'dan zirveyi aldı. Süper Lig’de en fazla karşılaşmaya çıkan isim Yılmaz Vural’dı.515 karşılaşmayla bu unvanı uzun süre koruyan Vural’ı Samet Aybaba yakından takip ediyordu. Ancak Med

Trabzonspor maçıyla zirveye çıktı

Samet Aybaba, ligde 517 maç oynayarak 515 karşılaşmaya çıkan Yılmaz Vural'dan zirveyi aldı. Süper Lig’de en fazla karşılaşmaya çıkan isim Yılmaz Vural’dı.

515 karşılaşmayla bu unvanı uzun süre koruyan Vural’ı Samet Aybaba yakından takip ediyordu. Ancak Medical Park Antalya’da görev yapan Samet Aybaba, meslektaşını geçmeyi başardı. 517′nci karşılaşmasına geçtiğimiz pazar günü Trabzonspor karşısında çıkan Aybaba, Vural’dan aldığı liderliği ileriye taşıma fırsatını sürdürüyor.

En fazla lig maçına çıkma unvanı Aybaba’ya geçen Yılmaz Vural, buna karşın alt liglerde yönettiği takımlarla birlikte toplam maç sayısının 684 olduğunu belirterek Rekor hâlâ bende” dedi.

Samet Aybaba’nın alt lig deneyimiyle birlikte toplam maç sayısının 588 olduğunu dile getiren tecrübeli çalıştırıcı Aslına bakarsanız ben başkasıyla değil kendimle yarışıyorum. Ama Samet Aybaba da bizim kardeşimiz. Türkiye’de böyle önemli hocaların olması bizi mutlu eder” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor