Trabzonspor maçını kim yönetecek

Spor Toto Süper Lig'in 8. hafta karşılaşmalarında görev alacak hakemler açıklandı. Buna göre Trabzonspor Beşiktaş ile oynayacağı müsabakayı Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Maçın 4. hakemi olarak is

Trabzonspor maçını kim yönetecek

Spor Toto Süper Lig'in 8. hafta karşılaşmalarında görev alacak hakemler açıklandı. Buna göre Trabzonspor Beşiktaş ile oynayacağı müsabakayı Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Maçın 4. hakemi olarak ise Suat Arslanboğa görevlendirildi.

 

Çakır ile ilk kez !
 
FIFA Kokartlı Hakem Cüneyt Çakır, Spor Toto Süper Lig'de ilk kez Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanacak olan müsabakada düdük çalacak. Çakır, daha önce iki takım arasında oynanan ve 2-1 siyah beyazlıların kazandığı Türkiye Kupası maçını yönetmişti.
 
Milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın tamamlanmasıyla birlikte Spor Toto Süper Lig’de, 8. hafta oynanacak Beşiktaş-Trabzonspor maçını FİFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. 
 
Dev maç, zirve yarışını yakından ilgilendirirken, karşılaşmayı yönetecek hakem Cüneyt Çakır’ın performansı da merak konusu. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Maçın 4. hakemi olarak ise Suat Arslanboğa görevlendirildi. 
 
Türkiye’nin başarılı hakemlerinden Cüneyt Çakır, 26 Ocak 2011’de Ziraat Türkiye Kupası’nda Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanan maçta düdük çalmıştı. İki takım arasında oynanan söz konusu maçta ilk kez düdük çalan Çakır, 21 Ekim Pazar günü oynanacak olan maçla birlikte ise, ilk kez Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş - Trabzonspor maçını yönetecek. 
 
Bu sezon Spor Toto Süper Lig’de 3 maç yöneten Çakır, Beşiktaş-Trabzonspor derbisiyle birlikte 4. maçını yönetecek. Çakır, bugüne kadar Trabzonspor’un Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası maçları olmak üzere 28 maçında düdük çaldı. Söz konusu maçlarda bordo-mavili takım 16 galibiyet, 6 beraberlik ve mağlubiyet elde etti. 
 
Çakır, Beşiktaş’ın ise, 13 maçında düdük çaldı. Beşiktaş söz konusu maçlarda 5’er galibiyet ve mağlubiyet elde ederken, 3 maçtan ise beraberlikle ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler