Trabzonspor maçından sonra öldü

Trabzonspor'un Eskişehir karşısında puan kaybetmesi bordo mavi tutkunu Trabzonspor aşığı eski müdürün kalp krizinden ölümüne sebep oldu. Kahvehanede maç izledikten sonra evinde eşine, "27 yıl sonra yine şampiyon olamayacağız" diyen 61 yaşındaki İznik eski

Trabzonspor maçından sonra öldü

Trabzonspor'un Eskişehir karşısında puan kaybetmesi bordo mavi tutkunu Trabzonspor aşığı eski müdürün kalp krizinden ölümüne sebep oldu. Kahvehanede maç izledikten sonra evinde eşine, "27 yıl sonra yine şampiyon olamayacağız" diyen 61 yaşındaki İznik eski Gençlik Spor İlçe Müdürü Trabzonlu Mustafa Çelik hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde oturan 3 çocuk babası Mustafa Çelik, dün akşam Emek Mahallesi'ndeki bir kahvede maçı izledi. Eskişehir karşısında takımının yara alması üzerine çok bunalan İznik eski Gençlik Spor Müdürü Mustafa Çelik evinin yolunu tuttu. Eşine, "27 sene sonra yine şampiyon olamayacağız "diyen Çelik, fenalaştı. Kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirlenen Trabzon Gençlik Spor Müdürlüğü eski Tesisler Şefi Mustafa Çelik'in ölümü ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

Mustafa Çelik'in cenazesinin bu akşam hava yoluyla Trabzon'a götürüleceği yarın Arsin Yenimahalle Camisi'ndeki törenin ardından toprağa verileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor