Trabzonspor maçında skandal!

U19 Elit Ligi 2.haftasında Trabzonspor deplasmanda Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti.Karşılaşmaya Trabzonsporlu Muhammet Beşir'in gördüğü kırmızı kart damga vurdu. Attığı golün ardından takım arkadaşlarıyla gol sevincini yaşayan Muhammet formasının armasını ö

Trabzonspor maçında skandal!

U19 Elit Ligi 2.haftasında Trabzonspor deplasmanda Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti.

Karşılaşmaya Trabzonsporlu Muhammet Beşir'in gördüğü kırmızı kart damga vurdu. Attığı golün ardından takım arkadaşlarıyla gol sevincini yaşayan Muhammet formasının armasını öptü. Bu sırada anlaşılamayan bir şekilde maçın hakem Selim Özen Muhammet'i yanına çağırdı. Hakem Özen Muhammet'i gol sevinci nedeniyle  kırmızı kart göstererek oyun dışı bıraktı. Trabzonsporlu futbolcular ve teknik heyet bu kararın ardından şok olduğu gözlendi.

Yaşanan bu gelişme Trabzonsporlu taraftarlardan büyük tepki görürken sosyal paylaşım sitelerinde en çok dile getirilen olay oldu.

İŞTE O AN TIKLAYIN

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler