Trabzonspor maçında olay

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Dinamo Minsk ile oynadığı maçın son dakikalarında gergin anlar yaşandı.Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Trabzonsporlu Gustavo Colman'ın ikili mücadele sırasında Lazar Veselinovic'e yaptığı müdahale so

Trabzonspor maçında olay

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Dinamo Minsk ile oynadığı maçın son dakikalarında gergin anlar yaşandı.

Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Trabzonsporlu Gustavo Colman'ın ikili mücadele sırasında Lazar Veselinovic'e yaptığı müdahale sonrasında Sırp futbolcu bir anda ortalığın gerilmesine neden oldu.

Lazar Veselinovic'in Colman'a sert tepkisi sonrasında iki takım futbıolcuları bir anda birbirine girdi. Karşılıklı itişmeler sırasında yardımcı hakem Andreas Witschnigg arada kaldı ve yere düştü.

Dinamo Minsk ve Trabzonsporlu futbolcuların sakinleşmesinin ardından maçın Avusturyalı orta hakemi Rene Eisner, Lazar Veselinovic ve Colman'ı direk kırmızı kart gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor