Trabzonspor Lizbon ile oynuyor!

Challenge kupasındaki temsilcilerimiz Büyükşehir Belediyesi Ankara Spor ve Trabzonspor Hentbol takımları 3. tur rövanş maçlarını deplasmanda oynayacak. Büyükşehir Belediyesi Ankara Spor, 3 Aralık Cumartesi günü İsrail ekibi Maccabi "Tyrec" Tel Aviv'i ile

Trabzonspor Lizbon ile oynuyor!

Challenge kupasındaki temsilcilerimiz Büyükşehir Belediyesi Ankara Spor ve Trabzonspor Hentbol takımları 3. tur rövanş maçlarını deplasmanda oynayacak.

Büyükşehir Belediyesi Ankara Spor, 3 Aralık Cumartesi günü İsrail ekibi Maccabi "Tyrec" Tel Aviv'i ile karşılaşacak. TSİ 20:00'de başlayacak mücadelede Alman Robert Schulze-Tobias Tönnies hakem ikilisi düdük çalacak. Temsilcimiz Ankara'da oynadığı ilk maçı 25-18 kazanmıştı.

AVRUPA'DA 10. MAÇ

Başkent temsilcisi bugüne dek tarihindeki 11. Avrupa Kupası maçında çıkıyor. Şu ana kadar oynanan maçlarda 10 karşılaşmada 5 galibiyet alan Büyükşehir Belediyesi Ankara Spor, 5 maçtan da mağlubiyetle ayrıldı.

TRABZONSPOR İLK MAÇINDA ÇIKIYOR

Challenge Kupası'ndaki diğer temsilcimiz Trabzonspor ise deplasmanda Portekiz'in Sporting CP takımıyla karşılaşacak. 3 Aralık 2011 Cumartesi TSİ 19:00'de başlayacak karşılaşmayı İsviçreli hakem çifti Robin Sager ve Stefan Styger yönetecek.

Geçtiğimiz sezon ilk kez mücadele ettiği Süper Lig'i 5. sırada bitirerek Avrupa Kupalarına katılma hakkı kazanan Bordo-Mavili takım, bu karşılaşmayla Avrupa arenasında ikinci maçına çıkacak. Bordo-Mavililer ilk maçta sahasında Lizbon'a 31-29 kaybetmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor