Trabzonspor Lille'i döver!

Trabzonspor’un Polonyalı futbolcusu Adrian Mierzejewski, ülkesinde verdiği röportajda Lille forması giyen vatandaşı Obraniak'a ilginç göndermelerde bulundu.Trabzonspor’un Polonyalı futbolcusu Adrian Mierzejewski, ülkesinde verdiği röportajda ilginç açıkla

Trabzonspor Lille'i döver!

Trabzonspor’un Polonyalı futbolcusu Adrian Mierzejewski, ülkesinde verdiği röportajda Lille forması giyen vatandaşı Obraniak'a ilginç göndermelerde bulundu.

Trabzonspor’un Polonyalı futbolcusu Adrian Mierzejewski, ülkesinde verdiği röportajda ilginç açıklamalar yaptı.

Polonya milli takımının Macaristan ile yapacağı hazırlık karşılaşmasında ilk on birde forma bekleyen Adrian, yedek kalma ihtimalini değerlendirirken, Lille'de oynayan vatandaşı Obraniak'a da göndermede bulunmadan edemedi.

“Bugünkü antrenmanda bir şeyler değişir umarım. Ama Ludovic Obraniak’la olan forma yarışında ikinci tercih olduğumu biliyorum maalesef. Bu da beni üzüyor, oynamak isterdim” diye konuşan başarılı futbolcu, şansının az olduğunu itiraf etti. Fakat Adrian, Obraniak'la olan forma mücadelesinde hırsını yitirmiş ve yarışı bırakmış değil.

“Kendini Obraniak’tan daha başarısız mı görüyorsun?” sorusu yöneltilen Adrian “Kesinlikle hayır. Polonya Varşova’dan çok daha iyi bir takıma transfer oldum. Şampiyonlar Ligi’nde oynuyorum. Bildiğiniz gibi, Obraniak’ın takımı olan Lille’le karşılaştık. Maç beraberlikle sonuçlandı. Ve B Grubu’nda da Lille’in üstündeyiz...” diyerek vatandaşına göndermede bulundu.

"ÜÇ GÜNDE BİR MAÇ YAPIYORUZ" DEVAMI SAYFA 2'DE...


25 yaşındaki futbolcu, Türkiye’deki yoğun maç takviminden de şikâyetçi oldu. Tercihleri nedeniyle milli takım hocası Fransiczek Smuda hakkında konuşmayacağını söyleyen Adrian, formunun istenilen düzeyde olmadığını kabul ederek “10 Eylül’den bu yana Trabzonspor’da üç günde bir maç yaptık neredeyse. Polonya ligine göre çok daha fazla efor istiyor bu, ben de biraz yorgun hissediyorum kendimi” diye konuştu.

“Şampiyonlar Ligi’nde maçlara çıktım, zorlu rakiplerle karşılaştım. Benim için iyi oldu. Evet üç günde bir maç oynuyoruz, ama buna alışmaya başladık” dedi.

OBRANIAK'A NİSPET
Inter’e karşı oynamasının İtalya’yla yapılan hazırlık maçında kendisi için bir avantaj olduğunu teorik olarak kabul eden Adrian, “Ama hocamız farklı bir tercih yaptı. Polonya’da oynadığım dönemden daha düşük formda olduğumu düşünüyor Smuda. Onu aksine ikna etmek için çalışmaktan başka bir şey yapamam” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor’un ligde ikinci olduğu ve bu başarının milli takım adına kendisine ne şekilde döneceğinin sorulması üzerine Adrian “Bunu da hocaya sormak lazım. Türkiye’de güçlü rakiplerimiz var. Seviye her geçen gün artıyor. Şampiyonlar Ligindeki Lille maçımız da berabere bitti, ama puan cetvelinde benim takımım Obraniak’ınkinin üstünde. Bu rekabetin nasıl sonuçlanacağını zamanla göreceğiz” yorumunda bulundu.

Avni Aker'de oynanan Trabzonspor - Lille ilk maçı 1-1'lik beraberlikle sonuçlanmıştı. Adrian ve Obraniak, 7 Aralık'ta Fransa'da tekrar karşılaşacak...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler