Trabzonspor Ligde yok kupada fırtına

  Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise fırtına gibi esiyor. Bu sezon ligde üst üste 3 maç kazanma başarısı gösteremeyen bordo-mavililer, kupada ise gruplardaki 4 maçını kazanmayı başardı. Spor Toto Süper Lig'de

Trabzonspor Ligde yok  kupada fırtına

  Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise fırtına gibi esiyor. Bu sezon ligde üst üste 3 maç kazanma başarısı gösteremeyen bordo-mavililer, kupada ise gruplardaki 4 maçını kazanmayı başardı.

 Spor Toto Süper Lig'de  gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan bordo mavililer 18 maçta 20 gol atarken kendi kalesinde ise 18 gol gördü.  Karadeniz ekibi, ligde 18 golle ligin en az gol yiyen takımı durumunda.

Kupadaki 6 maçta ise 19 gol atan bordo mavililer bu sürede kendi kalesinde ise 6 gol gördü

  Eleme turlarında PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'u 4-0 mağlup eden bordo-mavililer, Kasımpaşa'yı ise normal süresi 1-1 biten maçta penaltı atışlarıyla 5-3 elemişti.

  Eleme turundaki galibiyetlerini grup maçlarında devam ettiren Karadeniz temsilcisi, B Grubu'ndaki 4 maçını da kazandı. Bordo-mavili takım, Eskişehirspor'u 2-1, Medical Park Antalyaspor'u 3-2, Mersin İdman Yurdu'nu ise 2-0 ve 3-0'lık skorlarla mağlup etmeyi başardı.

Bordo-mavililer,Ziraat Türkiye kupasında oynadığı  6 maçta tam 19 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde ise 6 gol gördü

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler