Trabzonspor ligde lider

Haber61.net / Spor Servisi - Spor Toto Süper Lig’in 2014-2015 sezonunun ilk yarısında hakemler toplamda 770 kart gösterdi.

Trabzonspor ligde lider

Haber61.net / Spor Servisi - Spor Toto Süper Lig’in 2014-2015 sezonunun ilk yarısında hakemler toplamda 770 kart gösterdi. Bu kartların 738’i sarı olurken 32’si ise kırmızı kart oldu.

TRABZONSPOR İLK SIRADA

Trabzonspor Süper Lig’de en çok kart gören takım oldu. Bordo Mavili takım toplamda 52 kart görürken onu  49 kartla Akhisar Belediyespor izledi.

SARI ÇOK KIRMIZI YOK

Trabzon temsilcisi, ilk yarıda oynadığı karşılaşmalarda hakemlerin oyunculara gösterdiği 52 sarı kartla en çok sarı kart gören takım olurken hiç kırmızı kart görmemesi ise dikkat çekti. Trabzonspor’u 48 sarı kartla Kasımpaşaspor ve 47 kartla Gençlerbirliği izledi. Kasımpaşaspor ve Gençlerbirliği’de Trabzonspor gibi hiç kırmızı kart görmedi.

BELKALEM İLK SIRADA

Trabzonspor’da en çok sarı kart gören oyuncu 6 sarı kartla, sezon başında kadroya dahil edilen Cezayirli oyuncu Belkalem olurken onu 5 sarı kartla Mehmet Ekici ve Musa Nizam izledi.

LİGDE HANGİ TAKIM KAÇ KART GÖRDÜ?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor