Trabzonspor Lig'de çıkış peşinde

 Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de çıkış arıyor. Bordo-mavili takım Ziraat Türkiye Kupası’nda ortaya koyduğu performansı Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Sanica Boru Elazığspor karşısında da sürdürmenin hesaplarını yapıyor.  Ziraat Türkiye Kupası’n

Trabzonspor Lig'de çıkış peşinde

 

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de çıkış arıyor. Bordo-mavili takım Ziraat Türkiye Kupası’nda ortaya koyduğu performansı Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Sanica Boru Elazığspor karşısında da sürdürmenin hesaplarını yapıyor. 
 
Ziraat Türkiye Kupası’nda 4’de 4 yaparak 12 puan toplayıp yoluna kayıpsız devam eden Trabzonspor, bu performansını lige yansıtmak istiyor. Pazar günü deplasmanda Sanica Boru Elazığspor ile karşılaşacak olan Karadeniz ekibi, rakibi karşısında galip gelerek ligdeki kötü gidişine dur demek istiyor.
 
KRİTİK MAÇ
Ligde sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor ile küme düşme hattında bulanan Sanica Boru Elazığspor, mücadelesi iki takımın ligde gelecekleri açısında büyük bir önem taşıyor. Bordo-mavili takım alacağı galibiyetle ligde moral bularak zirve ile arasındaki puan farkını kapatmayı hedeflerken, Sanica Boru Elazığspor ise küme hattından kurtulmanın hesaplarını yapıyor.
 
TRABZONSPOR LİGDE 4 HAFTADIR KAZANAMIYOR
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in son 4 maçında galip gelemedi. Karadeniz ekibi en son galibiyetini 54 gün önce deplasmanda oynadığı Gençlerbirliği’nin 4-0 mağlup ederek almıştı. Trabzonspor, Gençlerbirliği maçının ardından evinde oynadığı Kayserispor maçını 1-1, deplasmanda karşılaştığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını 2-1 kaybederken sahasında lider Galatasaray ile golsüz berabere kaldı. Evinde oynadığı son maçta ise Kardemir D.Ç. Karabükspor’a 3-1 mağlup oldu.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler