Trabzonspor kuraya kaçıncı torbadan girecek?

Bu sezon Avrupa Ligi'nde oynamaya hak kazanan Trabzonspor'un hangi torbadan kuraya katılacağı belli oldu.Avrupa Ligi'nde play-off turu oynayacak olan Trabzonspor, kura çekimine seri başı olarak katılacak. Trabzonspor, turu geçmesi halinde ise kura çekimin

Trabzonspor kuraya kaçıncı torbadan girecek?

Bu sezon Avrupa Ligi'nde oynamaya hak kazanan Trabzonspor'un hangi torbadan kuraya katılacağı belli oldu.

Avrupa Ligi'nde play-off turu oynayacak olan Trabzonspor, kura çekimine seri başı olarak katılacak. Trabzonspor, turu geçmesi halinde ise kura çekimine 2. torbadan katılacak.

Avrupa Ligi'ne katılacak olan Bursaspor ve Karabükspor'un durumu ise şöyle;

Bursaspor

Eskişehirspor'un yerine Avrupa Ligi 2. ön eleme turuna katılacak olan Bursaspor, kura çekiminde seri başı olmuş ve FC Turnava (Makedonya)- FC Chikhura Sachkhere (Gürcistan) eşleşmesinin galibi ile eşleşmişti. Bursaspor tur atlaması halinde 3. ön eleme turu kura çekiminde de seri başı olacak. Yeşil beyazlılar bu turu geçmesi halinde de play-off turu kura çekiminde seri başı olacak. Timsah, grupları kalması halinde ise kura çekimine 4. torbadan katılacak.

Karabükspor
Sivasspor'un yerine Avrupa Ligi 3. ön eleme turuna katılacak olan Karabükspor, kura çekimine seri başı olarak katılamayacak. Karabükspor, tur atlaması halinde play-off turu kura çekiminde de seri başı olamayacak. Karadeniz ekibi, gruplara kalması halinde ise kura çekimine 4. torbadan katılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor