Trabzonspor kupayı kazanmak istiyor

 Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Büyükaydın: ''Mersin İdmanyurdu maçı öncesi ve sonrasında oyuncuların heyecanı ve inancını gördüm. Trabzonspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın, Mersin İdmanyurdu maçı öncesi ve sonrasında oyuncuların heyec

Trabzonspor kupayı kazanmak istiyor

 

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Büyükaydın: ''Mersin İdmanyurdu maçı öncesi ve sonrasında oyuncuların heyecanı ve inancını gördüm.
 
Trabzonspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın, Mersin İdmanyurdu maçı öncesi ve sonrasında oyuncuların heyecanını ve inancını gördüğünü, bunun Trabzonspor'u iyi bir yere taşıyacağını söyledi. 
     
Bordo-mavili kulüpte Mersin İdmanyurdu maçı öncesi futbol şube sorumluluğuna atanan Yılmaz Büyükaydın, açıklamalarda bulundu. 
     
Büyükaydın, Mersin İdmanyurdu maçında rakibe karşı pozisyon vermediklerini ve son haftalara oranla daha iyi bir futbol ortaya koyduklarını belirterek, ''Maç öncesi ve sonrasında oyuncuların heyecanını ve inancını gördüm. Bu bizi iyi bir yere taşıyacak'' dedi. 
   
Trabzonspor'un iyi oyunculardan kurulu olduğunu ifade eden Büyükaydın, ''Kazanmak, takımın moralini ve üzerindeki psikolojik baskıyı atmasını sağlayacaktır. Trabzonspor'un büyüklüğü bu zor günlerin ortasından kalkmaktır demiştim. Tüm camiaya bu konuda görev düşüyor. El ele vermek durumundayız. Biz bu oyuncularla yolumuza devam edeceğiz. Onlara inanıyoruz, güveniyoruz'' ifadelerini kullandı.     
 
''Kupayı kazanmak istiyoruz''    
     
Büyükaydın, önlerinde Ziraat Türkiye Kupası'nda Medical Park Antalyaspor ile yapacakları bir başka önemli karşılaşmanın bulunduğunu belirterek, ''Biz grupta puan cetvelindeki olasılıklara hiç bakmıyoruz. Kazanarak gruptan lider olarak çıkmak istiyoruz'' dedi. 
     
Ziraat Türkiye Kupası'nı müzelerine getirmek istediklerini ifade eden Büyükaydın, ''Türkiye Kupası'nı kazanmak istiyoruz. Kupa camiayı heyecanlandıracak önemli bir unsur. Bunu başaracak gücümüz var. Avrupa Kupaları'na katılmak için de kupa önemli. Kupayı kazanarak gelecek yıl da Avrupa'da olmayı amaçlıyoruz'' diye konuştu.      
     
Henrique örneği      
     
Büyükaydın, Mersin İdmanyurdu maçında takımın galibiyet golünü atan Henrique'nin uzun aradan sonra gol atıp moral bulduğunu ifade ederek, ''Galibiyet golünden sonra babasını araması da onun heyecanını gösteriyor. Bu heyecan bizi bir yere taşıyacak. Henrique'yi aldığımızda Benfica maçlarında çok iyi bir futbol ortaya koymuştu. Herkes inanılmaz oyuncu kazandık demişti. Sonra sakatlık ve ardından da öz güven sorunu yaşadı. Henrique'nin, ilerleyen haftalarda takıma önemli katkı yapacağına inanıyorum'' dedi. 
     
Takımda yabancı oyuncu sayısının fazla olduğunu kaydeden Büyükaydın, ''Şampiyonlar Ligi'ne çağrıldığımız sırada hemen transfer yapmak durumundaydık. Lig, Avrupa ve kupa maçları olarak çok fazla maç oynadık. O dönemde geniş kadroya ihtiyacımız vardı. Yabancı sayımızın fazla olduğu doğrudur. Bu konuda hatamız olabilir. Ama yabancı oyuncularımızın hepsi milli takımlarında oynuyorlar.
 
Kötü oyuncular olsa gidebilirler mi milli takımlarına. Kadroya alınmayan her oyuncu hakkında 'Trabzonspor bu oyuncuyla yollarını ayırıyor' gibi basında ifadeler yer alıyor. Bunlar doğru değil. Sayı fazla olduğu için mecburen bazı oyuncular kadroya giremiyor. Bu oyuncuların hepsi bizim sözleşmeli oyuncularımız. Onlarla yolumuza devam edeceğiz'' diye konuştu.   
   
Antrenmanlar kapandı
         
Trabzonspor'da, Teknik Direktör Tolunay Kafkas, 27 Şubat Çarşamba günü sahasında Medical Park Antalyaspor ile yapılacak maç öncesi antrenmanları basına kapattı. 
     
Dün karşılaşmanın hazırlıklarına basına kapalı şekilde başlayan bordo-mavililer, bugün ve yarın da aynı şekilde hazırlıklarını gerçekleştirecek. 
     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor