Trabzonspor kupayı kazanırsa...

 Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Ziraat Türkiye Kupası'nda 22 Mayıs Çarşamba Fenerbahçe karşısında kupayı kazanmaları halinde 3'üncü kez bu mutluluğu yaşayacak.Kulüp başkanlığı döneminde daha önce 2 kez Türkiye Kupası, bir kez Süper Kupa şampiyonl

Trabzonspor kupayı kazanırsa...


 Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Ziraat Türkiye Kupası'nda 22 Mayıs Çarşamba Fenerbahçe karşısında kupayı kazanmaları halinde 3'üncü kez bu mutluluğu yaşayacak.


Kulüp başkanlığı döneminde daha önce 2 kez Türkiye Kupası, bir kez Süper Kupa şampiyonluğu gören Şener, bordo-mavili takımın sahadan galip ayrılması durumunda 4'üncü kupasını da elde etmiş olacak. Ayrıca yine Şener döneminde 2010-2011 sezonunda şampiyon olan Trabzonspor'un bir kupasıda hala Fenerbahçe müzesinde bulunuyor ve asıl yerine döneceği günü bekliyor.


 Bordo-mavililer, Şener'in kulüp başkanlığı döneminde ilk olarak 1991-1992 sezonunda deplasmanda 3-0 yenildiği Bursaspor'u sahasında 5-1 yenerek kupayı müzesine getirmişti.
 Daha sonra Şener'in göreve geldiği ikinci dönemde ise 2009-2010 sezonunda Şanlıurfa GAP Arena Stadı'nda yapılan final maçında Fenerbahçe'yi 3-1 yenen Karadeniz ekibi, kupayı elde etmişti.
Trabzonspor, 7 Ağustos 2010'da Bursaspor ile yapılan kupa maçında da sahadan 3-0 galip ayrılarak Süper Kupa'nın sahibi olmuştu.

ŞENER MAÇA GİDECEK
    Başkan Sadri Şener, yaptığı açıklamada, yarın Ankara'ya giderek Çarşamba günkü karşılaşmayı izleyeceğini söyledi.
    Önemli bir kupa finali oynayacaklarını ifade eden Şener, "Fenerbahçe ile daha önce de oynamıştık. Bu bir kupa finali. Önceden galibi de mağlubu da belli olmaz. İnşallah kupayı biz alırız" dedi.
    Şener, 25-26 Mayıs'ta yapılacak genel kurul öncesi kendisine başkan adayı olması yönünde yapılan baskılara ilişkin ise şu anda önlerindeki karşılaşmayı düşündüğünü, daha sonra bu konuda açıklama yapacağını kaydetti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor