Trabzonspor kupada turun kapısını aralayacak

Sahasında Eskişehirspor'a 4-1 gibi farklı bir skorla yenilerek zirve yarışında büyük bir yara alan Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Manisaspor karşısında bir üst turun kapısını aralayarak yara sarmak istiyor.Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında sah

Trabzonspor kupada turun kapısını aralayacak

Sahasında Eskişehirspor'a 4-1 gibi farklı bir skorla yenilerek zirve yarışında büyük bir yara alan Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Manisaspor karşısında bir üst turun kapısını aralayarak yara sarmak istiyor.

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında sahasında Eskişehirspor'a 4-1 gibi farklı bir skorla yenilen Trabzonspor, yarın Ziraat Türkiye Kupası'nda, deplasmanda karşılaşacağı rakibi Manisaspor karşısında bir üst turun kapısını aralayarak yara sarmak istiyor. B grubunda 5 puanla lider konumda olan Karadeniz ekibi, puanını 8'e yükselterek bir üst tur için avantaj sağlamayı hedefliyor.

Karadeniz ekibi, kupada yer aldığı grupta oynadığı 3 maçta Keçiörengücü ile 1-1, Akhisar Belediyespor ile golsüz berabere kalırken, son oynadığı maçta Manisaspor'u 9-0 mağlup ederek ilk galibiyetini almıştı.

17. RANDEVU

Trabzonspor ve Manisaspor'un bugüne kadar oynadığı 16 maçta bordo-mavililer 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Bordo-mavililer bu maçlarda rakibin ağlarını 28 kez havalandırırken, kendi kalesinde ise 19 gol gördü. Karadeniz ekibi söz konusu 16 maçın 4'ünü Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor