Trabzonspor kupada kazandı

Trabzonspor Basketbol takımı bu akşam Türkiye Kupasında ikinci maçına çıktı.Spor Toto Türkiye Kupası A Grubu ilk maçında Banvit'e 85-81 mağlup olan Trabzonspor Basketbol takımı gruptaki ikinci maçında Royal Halı Gaziantepspor ile karşı karşıya geldi. Spor

Trabzonspor kupada kazandı

Trabzonspor Basketbol takımı bu akşam Türkiye Kupasında ikinci maçına çıktı.

Spor Toto Türkiye Kupası A Grubu ilk maçında Banvit'e 85-81 mağlup olan Trabzonspor Basketbol takımı gruptaki ikinci maçında Royal Halı Gaziantepspor ile karşı karşıya geldi.
 

Spor Toto Türkiye Kupası A Grubu’nda Trabzonspor, büyük bir çekişmeye sahne olan mücadelede Royal Halı Gaziantep’i 88-83’lük skorla mağlup etti.

Dengede başlayan mücadelenin ilk periyotu 22-22 eşitlikle tamamlanırken, ikinci çeyrekte Serkan Erdoğan ve Mutlu Akpınar ile sayılar bulan Royal Halı Gaziantep, devre sonunda soyunma odasına 45-35 üstün girdi. Mücadelenin ikinci yarısı büyük bir çekişmeye sahne olurken, son 10 dakikalık bölüme 66-61 önde giren taraf ev sahibi ekip oldu. Ancak son periyotta oyunun kontrolünü eline alan Trabzonspor, maçtan da 83-88 galibiyetle ayrıldı.

Diğer yandan Spor Toto Türkiye Kupası maçın adamı, Trabzonspor’dan Jack Cooley seçildi.

TRABZONSPOR'UN İLK 5'İ: Tutku, El-Amin, Penney, Cooley, Kaya

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

 

1. PERİYOT: R.H. GAZİANTEP 22 - 22 TRABZONSPOR

2. PERİYOT: R.H. GAZİANTEP 45 - 35 TRABZONSPOR

3. PERİYOT: R.H. GAZİANTEP 66 - 61 TRABZONSPOR

4. PERİYOT: R.H. GAZİANTEP 83 - 88 TRABZONSPOR

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler