Trabzonspor kupada final istiyor

Trabzonspor Hentbol takımı Baş Antrenörü Levent Akif Bilgi, Türkiye Kupası yarı finalinde karşılaşacakları Bursa Nilüfer Belediyesi’ni eleyerek finale çıkmak istediklerini vurguladı.Çarşamba günü Bursa’da oynayacakları ilk maçta taraftar desteğine çok iht

Trabzonspor kupada final istiyor

Trabzonspor Hentbol takımı Baş Antrenörü Levent Akif Bilgi, Türkiye Kupası yarı finalinde karşılaşacakları Bursa Nilüfer Belediyesi’ni eleyerek finale çıkmak istediklerini vurguladı.

Çarşamba günü Bursa’da oynayacakları ilk maçta taraftar desteğine çok ihtiyaç duyacaklarını belirten Bilgi, “Nilüfer Belediyesi Spor Salonu’nda oynanacak ve saat 13.00’de başlayacak bu maçta taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Bu müsabakada alacağımız iyi bir sonuçla evimizdeki rövanş maçına avantajlı çıkmak istiyoruz” dedi.

Türkiye Kupası’nda final oynamak istediklerini sözlerine ekleyen Bilgi, “Çalışmalarımızı bugün tamamlayarak yola çıkacağız. Kadromuz turu geçecek kalitede. İnşallah hedefimize ulaşırız. Ayrıca Türkiye Kupası Avrupa’ya gitmenin en kısa yolu olarak göze çarpıyor. Bu şansı da en iyi şekilde kullanmak istiyoruz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor