Trabzonspor kupa için oynuyor

Türkiye Futbol Federasyonu ana sponsorlarından Coca-Cola'nın isim sponsorluğunda yapılan Coca-Cola Akademi U16 Ligi'nin finalleri 12-19 Mayıs tarihlerinde Antalya'daki Topkapı Palace sahalarında yapılacak. Finallere, gruplarında sezonu ilk sırada tamamlay

Trabzonspor kupa için oynuyor

Türkiye Futbol Federasyonu ana sponsorlarından Coca-Cola'nın isim sponsorluğunda yapılan Coca-Cola Akademi U16 Ligi'nin finalleri 12-19 Mayıs tarihlerinde Antalya'daki Topkapı Palace sahalarında yapılacak.

 

Finallere, gruplarında sezonu ilk sırada tamamlayan Trabzonspor A.Ş, Bucaspor, Fenerbahçe A.Ş., Eskişehirspor ve Tarsus İdmanyurdu ile gruplarında ikinciliği elde eden takımlar arasından Ankaraspor A.Ş. ile İstanbul BBSK ve kalan üç grubun ikincileri arasındaki en centilmen (fair-play) takım kontenjanından da Çaykur Rizespor katılacak.

 

Bu sekiz takım finallerde iki gruba ayrılacak ve tek devreli lig usulüne göre oynanacak müsabakalar sonunda gruplarında ilk sırayı elde eden takımlar şampiyonluk, ikinci sırayı alan takımlar ise üçüncülük-dördüncülük maçında karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor